cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pranje preproge iz Ikee

clock-img

09.07.2012, 11:28

clock-img

2crtici

pencil-img

11

Pozdravljene,

je katera že mogoče oprala otroško preprogo - cesta iz Ikee? Gor sicer piše, da jo lahko opereš na 40 st., ampak kako dejansko izgleda po pranju v pralnem stroju? Je zelo zmečkana? Se kasneje poravna? Pralni stroj mi opere 5kg.

Sicer je poceni, vendar mi zaradi preproge ni tja za hodit, pa še časa ni, bi pa jo rada malo očedila user posted image

clock-img

09.07.2012, 12:47

clock-img

Anonimen

Mi imamo otroški tepih iz Ikee in sem ga nesla v čistilnico in so mi ga za par evrov super zrihtali ... pralnega stroja se mi je zdelo škoda in v končni fazi tudi tepiha, ker bi ga mogla res zbasat v boben, ven pa vprašanje kakšen bi prišel.

clock-img

09.07.2012, 16:26

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Jaz perem na 30°C kopalniško preprogo iz Ikee. Sicer ne vem če je na isti način narjena (ta kopalniška ima gumo spodaj) ampak vedno pride lepa iz stroja- sprva mal pomečkana, ko se pa posuši pa je kot nova.

clock-img

09.07.2012, 16:29

clock-img

Anonimen

Tiste tudi jaz perem v stroju ... ta otroška je pa precej večja.

clock-img

09.07.2012, 20:55

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Jaz sem ga ze oprala v pralnem stroju. Ni bil kaj pretirano zmeckan (malenkost, ampak se je tudi hitro poravnal), ga pa sedaj vecinoma peremo kar zunaj z strajfiksom.

clock-img

14.07.2012, 18:23

clock-img

marinka46

pencil-img

2

Zelo enostavno, daj ga na teraso, posuj s pralnim praškom, skrtači in speri z vodo. PoSušil se ti bo v pol dneva in bo kot nov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem