cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pralne kroglice

clock-img

06.10.2010, 12:31

clock-img

Pupa83

pencil-img

85

a mogoče katera uporablja pralne kroglice za pranje perila? zanima me kje ste jih kupile? ima katera tiste iz drogerije dm in kako ste z njimi zadovoljne?

clock-img

19.11.2010, 23:18

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

zdravo.

uporabljam pralne kroglice, za hčerko samo z njimi perem, ostalo perilo pa v kombinaciji z manjšo količino praška (če je potrebno-glede na stopnjo umazanosti) ter mehčalca. načeloma sem zadovoljna, moti me edino to, ker perilo ne diši kot sem navajena, če dam zraven mehčalec. vendar je čist ok potem ko je suho, nobenega neprijetnega vonja, še posebej se mi zdi da prijetno diši če ga sušim zunaj na soncu. sicer je pa tako, da ne peremo perilo, da bi dišalo, ampak da je čisto, ane? user posted image naročila sem ji preko spleta, 2 v kompletu. mislim pa da je tud tist iz dm ok, sej so vse na isti princip pomoje.

lp

clock-img

20.11.2010, 14:38

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Tudi mene malo zanimajo te krogle. Najbolj pa to, kako odstranjujejo madeže? Ker recimo pralni oreščki kakšnih madežev ne spravijo dol. Kaj pa te krogle, je potrebno dodat še kaj drugega zraven, da v redu opere, ali je dovolj le ta?

clock-img

26.11.2010, 20:03

clock-img

badumbadum

pencil-img

26

Oj,
jaz imam krogli iz DM-ja, in sem z njima delno zadovoljna. Močnih madežev ne odstranjujeta ravno dobro - je pa res, da ne upoštevam navodil. (Oblačila z močnimi madeži je treba prej eno uro namakati.) Mehčalca ne uporabljam, včasih dodam kis, da je perilo odišavljeno, pa kanem v predalček za mehčalec par kapljic eteričnega olja. NAčeloma samo s kroglama perem plenice pa cunjice od tamalih, ostalemu perilu pa dodam žličko ali dve praška z marseillskim milom. Takrat gredo bolj ali manj vsi madeži dol.Upam, da sem ti pomagala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem