cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pozdravček

clock-img

14.07.2005, 12:26

clock-img

mihi78

pencil-img

683

vem, da smo v tem delu RR bolj :(, kot :), ampak vseeno bi se lahko kaj več javljale ali pa ste srečnice že na :morje:?
vem, da sem na forumu dokaj nova, prebiram pa ga že dve leti in se mi zdi, da je bilo javljanj precej več. edino, če ste se preselile na druge klepetalnice, recimo :nosecka:, kar me seveda tudi zelo veseli :bravo:
saj ne rabimo pisat samo takrat, ko nam ga spet kaj zagode , sigurno se kateri zgodi tudi kaj lepega in dobrega pa naj nas obvesti, da se bomo vse skupaj veselile!
danes me je malo razveselil sonček, popoldan pa še nečakinja, ki pride v varstvo in se imava vedno čudovito.
za konec še eno :rozica:!
LP

clock-img

14.07.2005, 20:25

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Mihi78 je res je da je ta del foruma vedno bolj :( ampak saj smo pa na ovulaciji in zanositvi toliko bolj :)-
Hvala za lepe besede in tudi mene je danes razveselil sonček..ko bi vsaj trajalo :)
Lp :rozica:

clock-img

14.07.2005, 21:05

clock-img

pot

pencil-img

1487

ojla,
jaz se strinajam z blabomo,mihi78. pridi oz. pojdi na ovulacijo, tam je vsak dan toliko tem, da so naslednji dan ze zbrisane, jaz osebno najbolj jadram med tema dvema. ker na obeh najdem ali pa tudi ne odgovore zase.

lp, naj sonce sije vsak dan v tvojem srcu:kava:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem