IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Absolutno ne pretiravaš, tu gre za spoštovanje in odgovornost.
MOje videnje tega je drugačno. Ne spoštovanje in neodgovornost bi bili, če se ne bi par dni skup javil. Če pa mu popoldne crkne mobi, pa sta se prej isti dan slišala, potem gre pa zvečer nekam ven in pozabi, da mu je mobi crknil, pa to res ni neka katastrofa. Zjutraj spi do desetih, saj je na dopustu, pogrunta, da je mobi razfilan, ga da filat in pokliče čez dve uri. Me ne vem no, to pa res ni nek big deal. Saj sta se slišala prejšnji dan, pa naslednji tudi. Pa bil je daleč proč, ne moreš najbrž glih ne vem kolikorat komunicirat. Če bi to hotela, potem bi si skajp sabo nesel najbrž, al pa se javil na facebooku zvečer, al pa na mail. V končni fazi, gotovo ima tudi mobi od očeta, matere ali od staršev od doma, pa bi lahko poklicala, ne da siol kliče.
Mah ne štekam no, jaz razumem tudi moje frende, če izklopijo mobi, pa se ne javijo. Saj imajo pravico do zasebnosti. Se tudi meni to zgodi, sicer resnično zelo zelo redko, ampak se mi. Da izklopim in hočem mir. Kaj je pa v tem slabega? Moji frendi me imajo radi tudi kadar sem tečna - to je bistvo prijateljstva. Vsakega imajo vsi radi, dokler je v dobri koži. Težko je nekoga prenašat takrat, ko je v slabi. Zašla sem. Skratka, pol dneva ne pokliče, pa je hudič na strehi in kao neko nespoštovanje...ma dajte mu dihat no.