cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

power point

clock-img

31.01.2007, 22:12

clock-img

lex

pencil-img

6532

A dela kdo s tem programom?
Jaz bi rada za atija naredila vabilo v poverpointu, pa ne znam glasbe dodati.
Če izberem glasbo, ko naredim naslednji korak se mi glasba ustavi (ob kliku na miško). kako naj to odpravim?
Hvala za vsakršno informacijo.

< Sporočilo je popravil ales25 -- 2.2.2007 13:32:24 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

01.02.2007, 12:42

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

če hočeš da se slike vrtijo in zraven igra glasba, naredi loop (slike se same menjajo in vedno gre isti krog) - je podrobno razloženo v helpu,
ko želiš drugi krog naredi drugi loop in novo glasbo

lahko pa vsakemu slideu dodaš časovni rok za menjavo in potem se slike same menjajo in vsakemu slideu dodaš še glasbo

mislim da ne gre tako, da klikaš

iz malega zraste veliko

clock-img

07.02.2007, 10:36

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Ja gre tako, ampak ona ne sprašuje tega. Njo zanima kako bi glasbo dala tako, da nebi glasba igrala samo na enem slajdu. Sem gledal pa ne vem, na žalost.

clock-img

13.02.2007, 19:10

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Dodaš zvok iz datoteke (Vstavi... Glasbo iz datoteke), se strinjaš, da se samodejno začne predvajati. Nato klikni z desnim miškinim gumbom, izberi Animacija po meri. Odpre se okno na desni, tam desnoklikni najspodnejši učinek na seznamu (pri meni na testni strani piše Media 15, spredaj je znak za začetek avdio predvajanja). Torej, iz desnokličnega (ha, kakšna beseda!) menija izbereš Učinki... (Effects...), nato pa postaviš pikico pred Ustavi predvajanje po... -> xx diapozitivih.

Torej, saj bo šlo! Dodaš zvočno datoteko, vklopiš pogled Animacija po meri... / Custom animation... in desnoklikneš pravi "učinek" na seznamu animacij.

Za nadaljna vprašanja je dobro, da se obrnete na Jančiko, ker sem tukaj redek gost. He, redkogosti, pa gostobesedni Joe.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem