cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

povračilo potnih stroškov

clock-img

06.11.2007, 15:06

clock-img

ally1

pencil-img

460

Pred 14dnevi sem oddala vlogo za povračilo potnih stroškov na ZZZS, ker mojega sineka vozim 2x na teden na NFTH. In danes sem dobila odgovor , da nisem upravičena do povračila stroškov. Ali mi lahko kdo pove, če je imel kdo podoben primer? In če se je kdo pritožil, ker jaz imam ta namen? Zdi se mi nesmiselno, da nebi izkoristila tega, čeprav vem, da ne pride veliko tega denarja!
hvala za odgovore.....

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

06.11.2007, 15:50

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ne vem sicer kako je natančno, a mislim, da je bilo rečeno, da ti stroške povrnejo le v primeru 30 km-ske oddaljenosti. V kolikor imaš do kraja pregleda 30 km, ali več se ti kar pritoži. Moja znanka je imela pred meseci tudi problem s tem, a je vseeno na koncu dobila denar, res pa je da je imela razdaljo v eno smer 32 km.
Upam, da sem ti kaj pomagala, pa veliko uspeha

clock-img

06.11.2007, 16:38

clock-img

Natali07

pencil-img

549

Ko sem bila na zzzs zaradi potrditve receptov sem vprašala kako je s povračilom stroškov prevoza. Če se ne motim mi je rekla, da moraš v mesecu sam kriti določeno vsoto (mislim da 150 euo - ne me držat za besedo) kar je pa več ti pa povrnejo. Meni se je zdela vsota velika in se mi ni zdelo da bi jo lahko presegl, pa vozim otroka na fizoterapijo in na testiranja za alergijo.

clock-img

06.11.2007, 18:24

clock-img

1vrtnica

pencil-img

15

Odgovor ally1
Prevozni stroški se računajo: skupni seštevek vseh prevozov (kolometrina od 1. v mesecu, do zadnjega) , minus lastna prispevek, ki je 15,66 evrov.
Primer iz mojega obračuna potnih stroškov:
SG-LJ= 202 km v obe smeri, to je 21,13 evra za en prevoz na mesec. Če jih je več na mesec-npr.trije, se računa 21,13 krat tri.
Od skupnega zneska pa se odšteje 15,66 evrov, kar je 3%minimalne plače - ta znesek je tvoj lastni prispevek za prevoz. Za dodatne podrobnosti ali nejasnosti mi piši, lahko na ZS.

clock-img

06.11.2007, 21:18

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Evo odgovor iz prve roke:

Povrne se 10% cene bencina 95 na km - odbije se za lastni prispevek, ki znaša 3% minimalne plače (trenutno 16,16 €). Da si danes dobila odgovor je zanimivo - edino, če si dobila odločbo. Veš kaj - vprašej še 1x, mogoče so se pa zmotili. V vsakem primeru si upravičena do povračila PS - do najbližjega ustreznega izvajalca.

Pozanimaj se še 1x, potem pa napiši pritožbo.

LP

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

13.11.2007, 11:17

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Glede na to, kako sramotno vsoto so meni izplačali (po moje bi tole zadostovalo za enkraten pregled iz CE v LJ, ne pa za tolkrat ko smo tam gor zabili cel dan! oz. po moje so več stale kopije izvidov, ki sem jih poslala v LJ da so mi potrdili ) se po moje s tem sploh ne splača ukvarjat in tratit živce, bencin in čas za urejanje!

MONTIGNAC

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem