cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

povezano starševstvo

clock-img

01.11.2007, 10:57

clock-img

j_

pencil-img

12

Vsem, ki ste se javili za sodelovanje v raziskavi, se lepo zahvaljujem.
Žal mi kljub temu, da se vas je odzvalo kar nekaj, udeležencev še vedno primanjkuje, zadosten vzorec pa je pogoj za diplomo. Poizvedovanje bom še malo razširila, zato me zanima, če lahko kdo od bralcev priporoči še kak forum, kamor zahajajo tudi povezani starši? Dobrodošla je tudi vsaka druga ideja, kako naj pridobim še kakšnega kandidata.

Hvala in lep pozdrav!

Jerca

clock-img

01.11.2007, 12:23

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kolk kandidatov rabis?

Moram ti povedat, da se bos verjetno zelo namučila, ko boš iskala starše, ki zagovarjajo to teorijo. Nažalost je trenutna miselnost starševanja vse prej kot naklonjena takšnim pogledom.

Gospa sem.

clock-img

01.11.2007, 12:25

clock-img

Anonimen

j_, imaš zs :)

clock-img

01.11.2007, 12:47

clock-img

j_

pencil-img

12

Seven RR; potrebujem vsaj okrog 30 udeležencev, še raje pa kakšnega več. Sem predvidevala, da bo težko, ampak bom temo vsekakor poskusila obdržati.
Če se najde še kak kandidat, mi lahko piše na jerca.primc@gmail.com. Zelo dobrodošli!

Mič RR; dobila, hvala:)

Lp,
Jerca

clock-img

01.11.2007, 12:58

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jerca. Moj blog bere nekaj pripadnic tega gibanja. Sem objavila tvojo prošnjo, upam da ti kdo odpiše!

Gospa sem.

clock-img

01.11.2007, 14:07

clock-img

j_

pencil-img

12

Seven RR: Hvala! :)

clock-img

02.11.2007, 11:35

clock-img

Princess Mononoke

pencil-img

167

Če lahko uporabiš starše, ki živijo v tujini potem ti lahko tudi jaz pomagam.

clock-img

02.11.2007, 11:59

clock-img

j_

pencil-img

12

Hvala, Princess Mononoke!

Nisem prepričana, lahko pa, da bo možno tudi to. Več bom vedela, ko bom zaključila z izborom vprašalnikov. Te lahko prosim, da mi sporočiš svoj email ali pišeš na jerca.primc@gmail.com? Da te bom lahko obvestila.

Pozdrav v Sydney!

Jerca

clock-img

08.11.2007, 13:40

clock-img

j_

pencil-img

12

Dragi povezani starši!

Žal vas moram obvestiti, da raziskava zaradi premajhnega odziva ne bo uspela. Vsem, ki ste se javili za sodelovanje, se najlepše zahvaljujem. Morda bomo bolj uspešni čez nekaj let, ko bo AP pristop bolj uveljavljen.

Novo temo za raziskavo sem objavila pod rubriko DOJENJE - vabljeni k ogledu!

Lp, Jerca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem