cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

povešena maternica??

clock-img

16.04.2007, 14:46

clock-img

tančica

pencil-img

293

Sem ravno en mesec po porodu, počutim se v redu, dva dni nazaj sem pa pri tuširanju opazila "bulico" in sicer ob vhodu v nožnico. Je neboleča na otip in če z ogledalcem pogledam se jo prav vidi. Ali bi lahko to bila povešena maternica ali kaj drugega? Do pregleda imam še en mesec, pa me to prav skrbi.... 

clock-img

17.04.2007, 12:43

clock-img

lysa

pencil-img

124

Dvomim, da bi bila to povešena maternica. Ti patronažna ni nič pregledovala, kako se ti krči maternica? Ponavadi so večje težave s tem, da se ne krči dovolj kot pa, da bi se povesila. Ne vem... Mogoče je tista bulica posledica raztrganine med porodom...
Na tvojem mestu bi poklicala ginekologinjo in se prepričala, da ni nič resnega. Jaz sem v prvih tednih po porodu kar nekajkrat poklicala (celo v porodnišnico), patronažni pa sem vsakič zatežila, da mi je preverila, kako se mi krči maternica in pa če je s šivi vse ok. Je pa tudi res, da sem bolj paranoičen tip človeka.

clock-img

17.04.2007, 14:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2007, 20:11

clock-img

tančica

pencil-img

293

Sem bila na pregledu in pravi G da je vse OK..je rekel "kakšna bulica"? Pravi da vse izgleda tako kot mora in da pač traja da spodaj preide stanje v takega kot je bilo...Moram omeniti, da sedaj čutim spodaj tako "bolečino" (ni ravno boleče) ... kot takrat v nosečnosti ko se je odpirača maternica...vam je znano....bi lahko zdaj to pomenilo zapiranje??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem