cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

povečan apetit

clock-img

05.02.2018, 13:08

clock-img

pikpiki

pencil-img

24

živjo!

Imam problem, in sicer grozno povečan apetit. pašejo mi tudi stvari, ki jih sicer sploh ne maram. Posledično seveda tudi kilogrami prehitro naraščajo. tudi v prvi nosečnosti sem imela to težavo, na koncu sem s hudimi mukami prišla na "samo" +17kg, na srečo sem vse izgubila. Ima še katera takšno težavo? Kaj grizljate med obroki? ker moj način s celo vrečo čipsa, ni ravno najboljša rešitev :/

clock-img

28.03.2018, 21:20

clock-img

maca83 RR

pencil-img

79

Jaz pojem veliko sadja. Pa jem 5 obrokov, skupaj z 19 mesecnim sinom. Ce bi se enake porcije, bi bila na idealnih kilah :) ker njemu se ne dajem cipsa ipd. posledicno oba jeva zdravo. Prvi mesec sem se kot obsedena basala s cokolado, pa me je na sreco minilo.

clock-img

07.09.2018, 08:19

clock-img

Michonne RR

pencil-img

85

Živijo,

Za grizljanje med obroki je najboljše sadje ali zelenjava.
Seveda pa nastane problem, ko smo kje na poti ali ko nam zmanjkuje časa.

Ste že zasledile to novost?
Sicer je namenjeno otrokom od 8 meseca dalje ampak si ga lahko privoščimo tudi mamice user posted image
Gre za okusno, hitro in zdravo sadno malico, ki jo lahko ponudimo otrokom (in sebi user posted image ) kjer koli - v avtu, na igrišču ali pa kar doma ko otrok čaka, da skuhamo kosilouser posted image

Upam, da kateri pride prav user posted image http://www.ringaraja.net/clanek/okusna-sadna-malica-doma-in-na-poti_8243.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem