cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

potrebujem nasvet

clock-img

03.09.2004, 18:44

clock-img

Anonimen

Najprej vsi lepo pozdravljeni.
Tudi midva vas že nekaj časa bereva in sva se odločila, da se vam pridruživa na poti do majhnega sončka:duda:ker pa je za naju prvič imam kar nekaj vprašanj.
Ali naj grem že sedaj do g in mu povem o najinih namenih za baby, da me pregleda in svetuje ali pa počakam da nama najprej uspe :bravo:
Ali se dobi folna kislina na recept, ali jo plačaš sam?
Pred 1 mescem sem nehala jemati KT; koliko časa naj počakava na pravo akcijo??:)-:)-
Ja, pa :hudicek: zamuja že 12 dni.Sem naredila test 2x pa je negativen.Ali zamuja ker sem nehala jemati KT, ali pa sem morda že na poti...9nebesa
Hvala za odgovore

clock-img

03.09.2004, 20:56

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Uh, če bi vedela vse odgovore natvoja vprašanja...

Lahko pa ti povem le svoje mnenje. Tudi sama sem šla najprej k ginkologu in mu, da sva se z možem odločila za pikico. Mi je naredila ultrazvok in mi dala nekaj napotkov. Potem sva z možem začela:sloncek::sloncek::sloncek:. Pa ni bilo nobenega rezultata. Po sedmih mesecih sem šla ponovno k ginekologu in sem dobila Klomifen. Sedaj pa čakava kaj bo. Upam, da bo kej!
Glede folne kisline: začela sem jo jemati dva meseca po tistem ,ko sva se odločila za pikico, je pa dobro, če jo začneš jemati kar takoj. Lahko jo kupiš v lekarni. Ravno danes sem si kupila Folic Plus(ima še vitaminD in kalcij) in stane okrog 2.500 sit.
Isto vprašanje(glede KT) bi na tvojem mestu postavila ginekologu, ko boš šla na pregled. Po moje je najboljše, da se o vsem pogovoriš z njim.

Držim pesti, da vama bo čimprej uspelo!;)

Tinka.

clock-img

04.09.2004, 15:28

clock-img

monika2004

pencil-img

104

Ja midva se nisva prej čisto nič posvetovala z g. in sva delala na tem da bova imela otročka. Tabletke sem pa nehala jest tri mesece preden sem zanosila, s tem da sva se te tri mesece matrala pol sva šla pa na dopust pa je ratal. Folno kislino je treba plačati ampak sem že pozabila koliko je bila!! Ti kar začni probavat ker veš koliko časa imaš v enemu mesecu zelo malo da zanosiš pol treba pa spet čakat en mesec! Zračunaj kdaj je čas za.....

clock-img

05.09.2004, 10:00

clock-img

Anonimen

Hvala obema za odgovor saj vsaka pomoč in nasvet štejeta.
M sem dobila ravno danes, torej na natančno 37 dni od zadnjega dneva M.Tak ciklus sem imela preden sem začela jemat KT in očitno mi je namenjen.In seveda spet k novemu vprašanju.In kdaj imam po takem plodne dneve, če pa je od ene do druge m takoooo dolgo?
Hvala

clock-img

05.09.2004, 10:28

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Srcek, pozdrav!

Ce se nisi nasla odgovora na tvoje vprasanje o plodnih dnevih, poskusi ta link:
http://www.ringaraja.net/nosecnost/koledarOvulacije/

Veliko srece in cimprej :modri:

:miska:

clock-img

06.09.2004, 09:14

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Živjo srček,

po jemanju KT je normalno, da ciklusa nimaš tako urejenega kot prej, se pa to poštima lahko takoj naslednji mesec ali ap čez kakšen mesec več, odvisno od primera so primera. je pa zoprno, ker si tako res ne moreš točno določit plodne dneve, ker ne veš, kdaj bo naslednja M:hudicek:. G pa priporočajo, da se itak po jemnju KT počaka kakšnen mesec (2-3) preden se začne delat na :duda:

Malo potrpljenja, pa bo. Jaz ti priporočam, da pozabiš na štetje dnevov in se sprostiš ter hopacupajta :sloncek::sloncek: kadar vama paše. Vso srečo,

Mijavček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem