cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

potrdilo v mb

clock-img

02.04.2005, 22:02

clock-img

zana21

pencil-img

151

mene pa zanima,ali je v mb porodnisnici obvezno potrdilo za ocke pri porodu?Ali pa ga tud brez tega potrdila not spustijo?:zmeden2:

clock-img

02.04.2005, 23:01

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ja je. Ampak meni ali moji mami ki je bila pri porodu ni noben nič reko za kako potrdilo.:zmeden:
Jaz sem samo rekla da bo mama zraven pri porodu ko sem prišla v porodno sobo.

lp:)

clock-img

02.04.2005, 23:11

clock-img

Anonimen

Je obvezno ja, če ne, ga niti noter ne spustijo.

clock-img

03.04.2005, 09:41

clock-img

Anonimen

Če gre s tabo mama je drugače, ker je že sama enkrat rodila. In če gre s tabo npr. prijateljica, ki je tudi že rodila tudi ne rabiš potrdila. Tko je vsaj meni znano.:zmeden:

clock-img

03.04.2005, 10:06

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Aha, tega pa nisem vedla.:zmeden:

Samo meni so v materinski šoli rekli da mora moja mama imeti potrdilo, če ne ne bo smela bit zraven pri porodu. Oziroma kdorkoli bi šel z mano bi rabo potrdilo.

Ne vem, tako so meni rekli.:zmeden2:

lp

clock-img

03.04.2005, 10:37

clock-img

Anonimen

Jaz v MB nisem imela potrdila. So me vprašali, če sva obiskovala materinsko šolo in sem rekla da ne. Takoj sem dodala, da mi je vseeno v veliko pomoč. So pa videli, da če njega ne bi bilo bi morala pri meni biti ena sestra in niso komplicirali saj sem bila samo v porodni sobi čez 27 ur.

Bojana

clock-img

03.04.2005, 11:24

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz sem ga imela v materinski. Zdaj ne vem, če so ga tam videli; ker vprašal me ni nihče nič.

clock-img

03.04.2005, 19:08

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Enako kot malika.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

03.04.2005, 19:47

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Mi pa materinske sole nismo uspeli koncati, ker je Ziga malo pohitel. To sva povedala, ko sva priletela na urgenco (jaz vsa mokra, ker mi je sredi Ariela odtekla voda), pa so rekli, da ni problema. Hvala bogu, ker ne vem kaj bi brez njega.

Bi rekla, da se vse da zmenit, ves!!

clock-img

04.04.2005, 11:40

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Nobeden ni nič vprašal:)

clock-img

04.04.2005, 18:52

clock-img

india

pencil-img

5342

Z mano je bil mož 4 krat, pa je samo dvakrat od tega rabil potrdilo. lani pri tamalem, ga nihče ni niti vprašal po potrdilu,ker je pač to bilo četrtič!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem