cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

posteljica za dvojčke

clock-img

23.07.2011, 22:45

clock-img

sabsa

pencil-img

331

Zanima me, ali imate eno posteljico za oba otroška ali 2, torej za vsakega posebej?

clock-img

24.07.2011, 10:35

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Sabsa, mi imamo dve posteljici, za vsako posebaj, vendar sedaj na začetku (ko sta še majhni) spita obe v eni  in to po širini user posted image , ja res imamo majhne pupe

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

24.07.2011, 10:56

clock-img

trsica

pencil-img

1135

Mi smo ju imeli v isti posteljici (60x120) do tretjega meseca. Ležala sta diagonalno po dolžini (eden v levem kotu zgoraj, drugi v desnem kotu spodaj).

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

clock-img

24.07.2011, 18:16

clock-img

carmencita

pencil-img

111

tudi mi smo jih najprej imeli v eni posteljici nekje tudi 3mesecev potm pa smo sestavili še drugo in sta spali vsaka v svoji

user posted image user posted image

clock-img

10.09.2011, 18:48

clock-img

dina2

pencil-img

1

mi imamo posteljco 65x185 po naročilu smo delali tako da bomo videli kako naprej......

clock-img

13.09.2011, 15:26

clock-img

Lunca31

pencil-img

132

Tudi naša dva pri skoraj 5 mesecih še spita v skupni postelji. Še kakšen dan, pa bosta kraljevala vsak v svoji 140x70.

clock-img

16.09.2011, 06:44

clock-img

anchika

pencil-img

806

2 meseca sta spala skupaj  pol sta že bila zelo živahna da sem jih morala ločit vsakega v svojo postelko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem