cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poslovenjeno ali po tuje?

clock-img

14.10.2012, 22:17

clock-img

summer2005

pencil-img

29

Na splošno me zanima vaše mnenje. Je bolje ime zapisati "po naše" oz. tako kot ga izgovorimo npr. Melani namesto Melanie, Vanesa namesto Vanessa, Nik namesto Nick, Patrik namesto Patrick, ... ?

clock-img

14.10.2012, 22:21

clock-img

enea

pencil-img

2440

tako kot ti je všeč,... jaz sem moji ta drugi dala ime Megi, pa bi lahko Maggie, Megy,... ma ne, mi je bolj všeč poslovenjenouser posted image

clock-img

15.10.2012, 08:13

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Hja, odvisno za kakšno ime gre. recimo aleksander mi je bolj všeč če je z KS, kot z X. kakšen nik tudi, recimo melanie mi je pa bolj všeč po angleško. ja, čist odvisno od imena.

clock-img

15.10.2012, 14:51

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Bolj všeč mi je "slovenska" varianta.

clock-img

15.10.2012, 15:30

clock-img

čopka12

pencil-img

33

Nekak si ne predstavljam, da bi mogla kamorkoli bi klicala, črkovat, da je fantek Patrick s ck.... to zna, po mojem, otroku precej otežit življenje user posted image

clock-img

15.10.2012, 17:11

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Čisto odvisno od imena. Na splošno so mi lepša poslovenjena ampak so tudi kakšne izjeme kjer mi je lepše tuje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem