cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

posebna nega in varstvo

clock-img

27.03.2007, 21:28

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Punce tiste k dobite dodatek za posebno nego in varstvo - zanima me če v dohodnino ko daste otroka pod olajšavo  daste zravn oznako   --->  da mate otroka do 18. leta starosti ; al - otrok, ki potrebuje posebno nego in varstvo in ima pravico do dodatka za posebno nego in varstvo v skladu z zakonom o starševskem marstvu in družinskih prejemkih ......

clock-img

27.03.2007, 21:34

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Vpišeš sorodstveno razmerje A5, torej druga opcija, otrok, ki potrebujo posebno skrb in varstvo.
LP

clock-img

27.03.2007, 21:56

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Hvala, sej se mi je zdel, sam kr ne vem... sej res da dobivam dodatek za nego in varstvo samo se je stanje mojemu otroku zdej tolk izboljšalo da skor ni nč opazt in mi je zdej kr težko... dodatek pa imam odobren do septembra.

clock-img

27.03.2007, 22:01

clock-img

bubica9

pencil-img

29

kakšni pa so pogoji za pridobitev tega dodatka, a tudi npr. samo za hipotonijo/hipertonijo ipd. ga lahko dobiš (se pravi, da ni nič tako zelo narobe, samo na fizioterapijo je treba hodit in delat vaje)?

clock-img

27.03.2007, 22:09

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Moj otrok je imel asimetričen razvoj in ekstenzijski vzorec... (upam da sm prav napisala), in mi je F.terapevtka rekla naj probam dat vlogo, pa sm imela srečo. Sm pa oddala vlogo istočasno kot za podaljšanje porodniške pa iste izvide zravn.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem