cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poroka na prostem

clock-img

07.06.2010, 12:11

clock-img

tea

pencil-img

549

Najprej naj povem, da kar se tiče poroke, sem totalna nevednicauser posted image  Z mojimuser posted image že 19 let tolčeva koruzo, zdaj se nama je pa porodila ideja, da bi za 20 obletnico koruzništva, zadevi naredila konec. Ampak rada bi čisto neformalno poroko, s piknikom za prijatelje, obred pa bi rada imela tam, kjer sva se spoznalauser posted image  
Zdaj pa sprašujem vas, poznavalke, ali je to pri nas sploh izvedljivo. Torej, da se poročiva v naravi, nekje v hribih (dostop je z avtomuser posted image ) in kdo bi takšen obred sploh opravil?

lep dan, tea

clock-img

07.06.2010, 12:22

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

varianta je - vse se da, vendar bosta mogla plačat...
največ boš izvedela na upravni enoti kraja, kjer se ta vajin kotiček nahaja...

clock-img

07.06.2010, 13:53

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Odvisno od upravne enote do upravne enote, ponekod se da brez težav, drugje komplicirajo za brezveze. Mislim da je zakonski pogoj, da je prostor pač primeren, imeti je potrebno tudi potrdilo lastnika/upravljavca prostora kjer se poročiš. Nekaj se plača, ampak strošek ni velik, v bistvu je nekaj malega takse ter potni stroški matičarja do kraja poroke. 

clock-img

07.06.2010, 14:39

clock-img

momo1

pencil-img

65

user posted image Na upravno enoto se da vloga, ki jo pa ali potrbijo ali zavrnejo, lahko jim olajšaš, če poznaš kakšnega matičarja in se z njim prej dogovoriš, da je pripravljen prit tja naredit obred. Na upravni ti tudi povedo, kaj vse potrebuješ (na samem mestu poroke-pogoje). Možno se je tudi poročit na domačem dvorišču, tako da je res vse mogoče, celo v zraku...

clock-img

07.06.2010, 20:31

clock-img

carbene

pencil-img

143

IZVIRNO SPOROČILO: momo1Možno se je tudi poročit na domačem dvorišču, tako da je res vse mogoče, celo v zraku...


Veš, kje se v Sloveniji ne moreš civilno poročiti? V cerkvi ali celo samo pred njo... user posted image Pa bi se verjetno marsikdo strinjal, da bi ta možnost močno olajšala tako logistiko kot znižala stroške.

< Sporočilo je popravil carbene -- 7.6.2010 20:32:40 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem