cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poroka na plaži -a je možno

clock-img

06.12.2005, 16:14

clock-img

pascalina

pencil-img

64

ali je možno imeti poroko na kakšni slovenski plaži ali vsaj blizu plaže?hvala za odgovore, lep večer

< Sporočilo je popravil puncica -- 7.12.2005 8:02:06 >

clock-img

06.12.2005, 16:19

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mislim, da je pred kratkim začel veljati nekakšen odlok, da se lahko poročiš čisto kjerkoli. Plačaš nekaj več, drugače pa ne bi smelo biti problemov. Sem v enem cajtengu prebrala, na žalost se ne spomnim bolj natančno.

clock-img

06.12.2005, 16:22

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ja, ta zakon velja od letošnjega leta - toda raje preveri na dotični UE, ker so marsikje še zelo user posted image birokratski.

clock-img

07.12.2005, 07:22

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

lahko se poročiš. plačaš le 5.000 sit več, kot  sicer. nekje okrog 12.000 do 14.000 stane.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.12.2005, 09:04

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Moj bratranec se je poročil v Ankaranu v hotelu Adria (hotel in kamp Adria). Sicer smo bili mi trije samo na obredu, ker nama Žan pač ni dopuščal da bi ostala še na žurki.
Poroka je bila na vrtu pred hotelom, ful lepo zrihtano, ko u filmu... Ona je prišla iz hotela po stopnicah, sveda je bila rdeča preproga do njunih stolov... Na obeh straneh preproge pa so bili stoli za svate. Do plaže je pet minut ali celo manj in tja smo se šli potem tudi slikat.
Res je izredno lep ambient. Pojdi si pogledat... Žal pa nič ne vem koliko ju je prišlo...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem