cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poroka,medeni tedni in plavanje

clock-img

06.01.2009, 11:00

clock-img

21mateja21

pencil-img

16

Lepo pozdravljene!

Rabim vaše  nasvete!
Februarja se poročiva in bi šla rada vsaj za 1 vikend na dopust, ker pa bom jaz takrat v 31 tednu user posted image me zanima, če kaj veste kam je sploh priporočljivo it takrat.
In kako je res s plavanjem in podobnimi stvarmi v tem mesecuuser posted image  in če veste kako izveš kateri bazeni so najbolj "čisti".

lepo se imejte!

Mateja

clock-img

06.01.2009, 11:06

clock-img

melanija

pencil-img

934

Če nimaš problemov ni nobene ovire da ne bi šla v bazen. Jaz hodim 1x na teden skupaj z hčerko (noseča 20 t), res da se gre za migetalnico - vaje v vodi za otroke. Samo meni izredno paše, tudi če nimam časa da bi ne vem kako dolgo plavala.

clock-img

04.02.2009, 20:15

clock-img

sonce92

pencil-img

3

Upam da nisem pozna. Moj priljubljeni kraj za zimske počitnice je Mali lošinj. Tam je zdej že skoraj pomlad, pogled na moje, dolgi sprehodi, borovci, nobene gužve, martinčkanje.. Raj na zemlji...

clock-img

05.02.2009, 09:24

clock-img

anchika

pencil-img

806

Ker bož že v 31 tedni se mi zdi da bolje da ne greš kam daleč. Jaz  osebno sem proti kopanju.
A mislim da četudi če greš v kake toplice ali bilo kam četudi se ne kopaš važno da greš nekam s svojim dragim in da sta sama. Tako da pojdi obvezno vsaj za 1 teden!!

clock-img

09.03.2009, 13:34

clock-img

massylou

pencil-img

539

Tudi jaz ne bi šla kam daleč. Toplice najbrž.
Meni je G v 1. nosečnosti preventivno predpisal natrijev tetraboratis (svečke) za preventivo pred umazanijo v bazenih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem