cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porodnišnica mb

clock-img

21.05.2007, 23:55

clock-img

Anonimen

Živjo..Zanima me, če je v MB možna izbira, da si sam v sobi? Ker res ne bi rada imela nekih cimr tam..

LP

clock-img

22.05.2007, 06:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mislim, da ni možno, razen, če imaš poznane, ki delajo notri. Jaz sem po 1. porodu bila najprej sama (ampak to je bilo 10 let nazaj, pa še več dni smo takrat ostale v bolnici). Verjemi, sploh ni tako hudo in, če bo cimra imela obisk, bodo tvojega user posted image  zagotovo pohvalili, ti pa boš kar cvetela.
Naj te potolažim, da si pa v porodni sobi sama (no, patner in babice so prisotne, pa zdravnik, če je slučajno v službi). So pa babice v MB porodnišnici ful vredu - verjemi, sicer ne bi 3x rodila v MB.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.05.2007, 11:00

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ne, ni možno. Poleg tega je ponavadi taka gužva, da so vse sobe polne. Jaz sem bila celo v porodni sobi 16 ur, ker je bilo vse na oddelku polno in nisem mogla gor.

clock-img

22.05.2007, 11:12

clock-img

Anonimen

Aha, hvala za odgovore... Ja, sem spoznala nekaj sestr in so res tam super punce... Hvala.. user posted image

clock-img

22.05.2007, 12:29

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Ne vem če je možno, ker gre le za dosti porodnic. Če bi bila porodnišnica res prazna, bi verjetno šlo, tako pa ne. Ko sem jaz rodila, je bla taka gužva, da smo v porodni sobi čakale, da se najde kako mesto na oddelku. Kmalu so ble pa že porodne sobe polne, da so morale skoraj une s popadki čakat. Ampak to je že druga zgodba...

clock-img

22.05.2007, 12:44

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Če maš nadstandardno zavarovanje, potem lahko in če rodiš dvojčke, tudi.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

22.05.2007, 13:07

clock-img

mojca*

pencil-img

533

jaz sem bila sama.
sem vprašala sestre ki so me peljale gor v sobo, če sem lahko in so rekle da ni problema.
ampak takrat ni bilo gužve...
vprašaj. če se bo dalo, ti bodo ugodile.user posted image

želim ti same lepe izkušnje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem