cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porodnišnica SG

clock-img

10.02.2005, 10:06

clock-img

tadejaa

pencil-img

121

Zanima me kako je s potrdilom šole za starše za očete v porodnišnici Slovenj Gradec.Ali morajo očetje obvezno obiskovati šolo za starše.To bo moj drugi porod,partner pa bo prvič prisostvoval porodu.
Hvala za odgovore.

clock-img

10.02.2005, 13:41

clock-img

VESNA74

pencil-img

12

Decembra sem rodila v SG. S fantom sva šolo za starše obiskovala v MB, a naju v SG nihče ni vprašal za potrdilo. Pokliči v bolnišnico in vprašaj. LP

clock-img

10.02.2005, 23:46

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Enako kot Vesna.
Sem iz MB, rodila v SG pa me noben ni vprašal za potrdilo da je ati opravila šolo za starše.Rodila sem junija.

clock-img

11.02.2005, 09:13

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz sem dvakrat rodila v SG, ko sem jim prvič hotela pokazat potrdilo za moža, so se samo nasmehnile.... - češ, kaj pa njemu in nasm to kaj koristi... In veste kaj - prav imajo! V drugo pa sploh nismo imeli časa o tem kaj dosti debatirat - so ga najprej poslale na kavo za 20 minut, pol smo pa molili boga, da se bo držal ure....

Skratka - v SG potrdila ne rabiš! Lep porod!

Jasna

clock-img

28.02.2005, 14:54

clock-img

Nincula

pencil-img

24

Je pa obiskov na pretek.
lp N

clock-img

02.04.2005, 10:52

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Tiste ki ste iz MBja in ste rodile v SG, kaj ste se morale prej napovedat in ali ste mogle pred PDP v bolnico.Koliko je do SG iz MB, mene je strah da bi recimo rodila po poti drugače pa bi ful rada šla rodit v SG,kaj tam že imajo porod v vodi?

clock-img

24.04.2005, 19:22

clock-img

Abby

pencil-img

617

Upam, da ni prepozno za odgovor. Razdalja SG-MB je 72 km. Ali boš rodila po potei, ali ne, je odvisno od samega poroda. Lahko ti je že 5km predaleč, lahko pa še celo SLO prevoziš podolgem in počez, pa nič. Poroda v vodi nimajo, so pa večinoma vsi zelo prijazni in imajo korekten odnos do pacientk.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem