tudi moje izkušnje so zelo lepe.... osebje prijazno, vzdušje prav tako, sobe lepo in moderno opremljene....
rodila sem v 8 urah.... sprejela me je babica Hedvika, porod je dokončala babica Antonija ( barem zdi se mi, da ji je tak ime, ima očala, pa govorila je z prleškim naglasom )..... ker sem bila čiščena, se srečala več osebja, ampak si žal nisem zapomnila imen... med popadki me je prišla vsakih 15 min pogledat, vprašat kak sem....malega so redno na ctg priklapljali, če je vse ok... skratka, kot je rekla ena že prej.... grem raje še 5 krat rodit v ms, kak pa enkrat k zobarju....
čeprav sem si želela poroda v vodi, sem si pri popadkih premislila, kajti z EA ne pustijo v vodo... brez EA pa nevem, če bi zdržala...
ko so me vprašali pred EA, kakšna je bolečina od 1 - 10, sem rekla 15 po EA pa sem rekla nekje 4 - 5....
tudi osebje za EA so bili prijazni, se hecali, da mi je bilo prav lepo.... na bolečine pa sem itak že pozabila.... tudi zgoraj so zelo prijazni, te poslušajo, pomagajo, kolikor ti le morejo.... še posebej osebje ki je odgovorna za malčke.... razen ene, ki je nebom tukaj poimenovala, če pa koga zanima, pa na zs....
pa ko sem porodila, sem lahko počivala kar nekaj časa ( rodila sem ob 8:48, gor sem šla komaj ob 17 popoldan.... ) ker ni bilo gužve....
edino, kar se mi ni dopadlo, je bila hrana za to pa osebje ne more nič
tudi moj sonček je bil zelo zadovoljen z postrežbo, nego, prav nič se ni pritoževal....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina
ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm