cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porodniška - kaj vse se šteje?

clock-img

12.08.2013, 12:13

clock-img

artista7

pencil-img

816

Odpiram novo temo, ker me tole vprašanje kar pesti, pa še nisem dobila odgovora od CSD.
Torej: glede na vse, kar sem prebrala glede izračuna, vidim da se upoštevajo tudi nekatera izplačila ZRSZ za brezposelne. Zanima me torej, ali pride v poštev za izračun porodniške tudi nadomestilo za usposabljanje na delovnem mestu (2 meseca), ki ga lahko opraviš pred nastopom službe pri delodajalcu? Kolikor vem, gredo tudi od teh zneskov stran prispevki. Hvala komurkoli za odgovor v naprej.

clock-img

12.08.2013, 12:52

clock-img

petea

pencil-img

5336

Če so od prihodkov od usposabljanja plačani prispevki za starševsko varstvo, potem gredo ti prihodki v obračun za porodniško nadomestilo.

Če drugje ne, ti bodo o prispevkih, ki se obračunajo od takšega usposabljanja, morali znati odgovoriti na Zavodu za zaposlovanje.

clock-img

12.08.2013, 13:03

clock-img

artista7

pencil-img

816

Hvala, jih bom kar povprašala!

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

25.09.2013, 09:08

clock-img

zvezdica981

pencil-img

1

Ali lahko sami vplačujemo prispevke za starševsko varstvo? Npr., če sem zaposlena za 6 ur, da bi prispevke za 2 uri doplačevala sama? Kaj je sploh všteto v prispevke za soc. varnost?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem