cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porod v mb porodnišnici

clock-img

08.04.2006, 13:40

clock-img

emy

pencil-img

8

Moja porodna zgodbica - da ne bo samo slabih izkušenj.

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=7070&sid=409c41afd9d1715a80d3187eb11d0724

clock-img

08.04.2006, 16:00

clock-img

Anonimen

Pa saj na RR se ne javljajo samo mamice s slabimi izkušnjami. Jaz imam za seboj dobro, kar se tiče zdravniškega osebja.user posted image

Čestitke in lepo se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zanima pa me še, če si bila že vnaprej dogovorjena za EA?

clock-img

09.04.2006, 07:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Iskrene čestitke!user posted image user posted image

Tudi jaz sem lani rodila v MB in ne morem nič slabega  rečt o osebju v porodnišnici. Sploh babice so zakon. user posted image
Takih lepih vtisov pa nisem imela 9 let nazaj, ko sem prvič rodila. user posted image  7,5 let nazaj je bilo malo boljše, lani pa 100 pa 1. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.04.2006, 11:56

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Ja, ta Bojan je res zakon. Tudi pri mojem porodu je bil poleg! Vsaka mu čast.
Sestre na odelku so bile super. Jaz sem imela ful probleme: mali ni mogel vlečt zaradi vdrtih bradavic, pa tudi mleka nisem imela. Bile so zelo potrpežljive in prijazne. Tisti teden je bil odelek poln novih mamic in so imele res polne roke dela. A nobena nikoli ni prišla z grdo besedo. Ne podnevi in ne ponoči!

Je pa res- vsi moramo malo potrpeti!
Pa veliko nepozabnih trenutkov z user posted image .

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

27.11.2006, 20:27

clock-img

Anonimen

Samo, da povem, da sem jaz tudi imela zelo dobre izkušnje v MB porodnišnici, tako v porodni sobi kot tudi na oddelku,.... babica Damjana user posted image  user posted image ,... superca,... pa še ena srednjih let, zelooooooo prijazna, pa na žalost ne vem njenega imena user posted image .

Na oddelku pa niti enega grdega pogleda, če sem klicala ponoči za dodatek ali da so mi Zalo pristavili,...res svaka čast user posted image . Enkrat mi jo je sestra ponoči še nahranila, da se nisem rabila vstajati user posted image .

Vse pohvale!

clock-img

01.12.2006, 14:19

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Čestitke... user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem rodila maja 2005, (sedaj pa me še čaka en porod januarja 2007), in vam povem, da sem bila zelo, zelo zadovljna s osebjem na oddelku. Res, nimam kaj reči.  Babica je sicer bila bolj malo z mano, sem pa zato imela ob porodu 3 študente in 2 dijakinji, pa še eno mlado zdravnico, na to se sploh nisem ozirala, samo, da je njim kaj koristilo... Motilo me je samo to, da mi sina niso položili na trebušček takoj po porodu in da partner ni mogel prerezati popkovnice (na to se je pripravljal...user posted image ), saj ga babica niti ni vprašala. Drugače pa sem imela po porodu težave s trtico, saj nisem mogla niti vredu stati, kaj šele sedeti in vam povem, da so sestre full skrbele za sina in tudi meni so bile v pomoč.  Hvala!! user posted image  Jaz nimam kaj reči, vam bom pa konec januarja lahko povedala kako bo sedaj pri drugem porodu, če bo vse po sreči bo ob meni, dojenču in partnerju babičar Bojan... Upamo, da ne bo takrat na dopustu...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petraz -- 1.12.2006 14:23:54 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem