cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porod

clock-img

12.07.2007, 11:59

clock-img

hlkfffff

pencil-img

20

Hvala za odgovor na vprejšnje vprašanje, me pa zanima še nekaj.Ker bi partner rad bil zraven, ko se bo porod začel, me zanima če potrebuje potrdilo o opravljeni materinski šoli? Nekje sem zasledila, da z potrdilom se doplača 3000bivših sit,(za obleko) brez potrdila pa6000sit. Ali katera ve, če to drži? Rodila bom v SG porodnišnici.Hcala za odgovor pa lep pozdrav.

clock-img

12.07.2007, 12:09

clock-img

kaja26

pencil-img

320

mi nismo ne pri prvem ne pri drugem porodu nč plačali, brez potrdila (oz 1 sem ga imela pa ni nihče vprašal zanj)

clock-img

12.07.2007, 12:38

clock-img

bodoča

pencil-img

908

V SG bolnici ne rabiš potrdila o opravljeni materinski šoli za partnerja, tako nam je rekla sestra v materinski šoli. Plačati morata pa 15 EUR, mislim, da za "obleko".

mojeustvarjanje

clock-img

12.07.2007, 13:37

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Glede potrdila je čist odisno od porodnišnice. V Lj. zahtevajo potrdilo. V Kr pa ne. Plača se pa enako.

clock-img

14.07.2007, 19:59

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Rodila v MB, materinske nisva imela. Ne jaz, ne on. Babičar me je vprašal, če sem bla, pa sem povedla, da ne, ker sta naju prehitela (31. teden). Dragi je bil zraven in nisva plačala nič.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem