cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poročno potovanje

clock-img

01.02.2006, 13:41

clock-img

janapan

pencil-img

823

kam naj greva konec junija na poročno...a ima katera izkušnje Kenija, tanzanija, zanzibar, al pa Kuba........dejte mi še kakšno idejo budget npr ene 700 000 za dva...lp

clock-img

01.02.2006, 13:57

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Midva sva šla v lastni režiji na potovanje po Franciji. Neponovljivouser posted image !

Lp,

Klavdija

clock-img

01.02.2006, 14:38

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Midva sva bila pred dvema letoma v Dominikani - Punta Cana, hotel Bavaro Beach - Village. Super!!! All inclusive. Dobra hrana, dobra lokacija, prijazni, animacije na plaži in zvečer, možnsot dodatnih izletov (sicer kar dragi). user posted image

Za oba je bilo nekje 2.800 EUR. Res pravo poročno potovanje - ni mi žal nobenega tolarja, čeprav so mi nekateri odsvetovali, ker sem bila v 5 m nosečnosti.

Kamorkoli bosta šla - uživajta 100 na uro.

clock-img

01.02.2006, 14:49

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Logarska dolina,Vila Palenk. Romantično.

clock-img

01.02.2006, 15:38

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Midva sva šla na Kubo. Ful fajn, z Neckermannom. Pokliči na agencijo, so zelo prijazni in ustrežljivi.

clock-img

01.02.2006, 18:10

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi midva sva bila zadovoljna s Kubo - 14 dni AI za 500 jurčkov oba (nekaj sva zapravila še tam za izlete, ki niso ravno poceni). Totalni odklop, ker internet in mobiji niso nekaj samoumevnega - prve tri dni sva bila kar zbegana, ker sva totalna računalniška frika oba, potem pa sva samo še uživala - in domov sem prišla nosečauser posted image !!

clock-img

01.02.2006, 21:19

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Midva sva si konec maja ogledala Egipt, vendar sva izbrala potovanje po Egiptu, ker moje mnenje, če grem že tako daleč, rada vsaj vidim njihovo deželo in kulturo. Tako, da najbolje nekje vzeti varianto 1 teden potovanja + 1 teden ležanja nekje na obali.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

02.02.2006, 10:26

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Raznse fajn variante ima agencija Veronika http://www.travel-veronika.com/, pa tudi pri agenciji Enz.zo http://www.enzzo.si/  imajo super stvari. Povsod naredijo tudi individualni program. 

clock-img

16.04.2006, 16:46

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Midva z mojim možem sva šla na poročno potovanje v mesecu maju. Šla sva v Egipt. Cena za 14 dni "all inclusive" je bila okrog pol milijona tolarjev, vendar nisva vzela luksuza.

clock-img

17.04.2006, 07:58

clock-img

k1

pencil-img

1649

midva sva šla v egipt za teden dni AI + piramide, domov prišli trije user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem