cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poročna vabila

clock-img

18.02.2006, 20:30

clock-img

Tadeja_L

pencil-img

3

Lepo pozdravljene!

Zanima me, če ima katera kakšno dobro zamisel za vabila za poroko. Jaz sem že čisto obupana, ker na internetu ne najdem nič pametnega.

Priskočite mi na pomoč!

Lep večer

clock-img

18.02.2006, 20:53

clock-img

urška

pencil-img

3136

clock-img

19.02.2006, 12:52

clock-img

Anonimen

js sem jih delala sama. kupila sem lep malo dbelejši papir, ki zgledov kukr da je na roko narjen, pol sem pa na računalniku oblikovala povabila - lepe črke, mal okranclala paseveda imena povabljencev so bla na vsakem druga, ni blo kr splošno, no in sem ta vabila naprintala na ta papir, jih zvila v rolice in povezala z rdečim svilenim trakom - rdeča je bla najina barva poroke. vabila sva izročala osebno in vsi so jih ful pohvalili! user posted image

clock-img

28.02.2006, 14:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.02.2006, 15:42

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnica24
Jaz sem vabila hotela izdelati sama, želela pa sem tudi, da bodo nekaj posebnega...

Ideja tako dobra, da je človeku kar nerodno posnemati.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2006, 16:34

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Midva z možem sva dala poročna vabila natisniti, na prvi strani pa je bila najina skupna fotografija, vstavljena v roza srce in obdana z rdečimi vrtnicami. Vabila sama so bila pastelno roza barve, besedilo pa je bilo natisnjeno s srebrno-modrimi pisanimi črkami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem