cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

popust Zlatarna Celje

clock-img

08.02.2010, 10:45

clock-img

maktub

pencil-img

659

Živijo... odločila sva se da bova vzela prstane od Zlatarne celje ampak sedaj ko sem pregledovala papirje in letake katere sva dobila na poročnem sejmu v Lj, sem opazila da so mi v zlatarni celje dali samo katalog ...ugodnosti pa ne???... slisala sem da so delili bone za  10% popust,... zamina me a ima katera kak bon viska oz. a je katera punca s Celja, saj bo poročni sejem v Marcu v Celju pa bi ress lepooo prosla kako punco če bi mi ga lahko vzela saj mi je Celje kr daleč : ((((

clock-img

08.02.2010, 10:48

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

hej...jst bom šla na sejem cvetje in poroka, tako, da mi ni problema uzet, če bojo delil

clock-img

08.02.2010, 11:01

clock-img

maktub

pencil-img

659

aja,, ress... joj bi blo resssss SUPERRR če bi m i lahko vzela tale bon... slisala sem da bodo delili 15% celo, tako da bi nas prislo ress zeloo zelo prav..

clock-img

08.02.2010, 11:34

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

ti vzamem, ni problema, samo takrat po sejmu me še malo dregni tule, da ne bom pozabla za koga imam popuste:)

clock-img

08.02.2010, 11:55

clock-img

maktub

pencil-img

659

najlepsa hvala... sejem pa je v Marcu ne?

clock-img

08.02.2010, 12:29

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

ja od 19.-21. marca je..jst bom šla verjetno na soboto ali nedeljo..no grem sigurno, mi tašča vska let karte zrihta, da se grem malo "pasti"...tak da samo dregni me tam 22. pa bo:)

clock-img

30.03.2010, 19:34

clock-img

čistimo

pencil-img

3

Lepo prosim, če mi lahko kdo odstopi popust ZC za nakup poročnih prstanov user posted image

clock-img

25.04.2011, 18:20

clock-img

majabaja

pencil-img

1

Mene pa zanima ali ima še kdo kuponcek za popust pri Zlatarni Celje. Bila bi zelo hvalezna.

LP;
Maja 

clock-img

27.07.2011, 16:24

clock-img

Barbyyyyy

pencil-img

1

Živjo,

mene pa zanima, če je bil kdo na poročnem sejmu 2010 in je dobil poročni darilni bon v vrednosti 10%, ki ga ne bo letos potreboval? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem