O ja pa je razvada in še kakšna. če bi to bila biološka potreba bi potem vsi pili ponoči... sem pa to poizkusila na lastni koži. Med nosečnostjo sem se okoli 3 ure vsako noč zbujala za lulanje (kar se prej nikoli nisem) in ob tem sem preden sem šla nazaj spat spila požirek ali dva vode. In po porodu, ko so se stvari stabilizirale in je mehur spet dlje zdržal sem se ponoči zbujala žejna. In to ob isti uri. Je kr trajajo, da sem pogruntala. Potem si nisem več nosila kozarca vode na nočno omarico. Kljub temu sem se še vedno zbujala cca. 1 teden. Potem ne več.
Moj mož pije ponoči, ker je žejen. To je njegova biloška potreba in zato, ker je njegova, ne pomeni da bi mogla bit tud moja. Ljudje imamo različne biološke potrebe, to bi vam lahko bilo jasno.
Smotka, nick ti prav paše
. Med nosečnostjo si hodila lulat, ker je otrok pritiskal na mehur in ne zaradi razvade. In pitje ponoči, po porodu....jaz sem žlempala, ne pila.... Zaradi dojenja potrebuješ tekočino za tvorbo mleka in ne zaradi razvade.
Moti me vsako kalupiranje otrok....ne raabi, je razvajen, navajen... karkoli....veliko dojenih otrok, do 6. meseca ne potrebuje dodatne tekočine, tako pravijo pediatri, a ne. Za vzor so nam otroci afriških plemen
. Naša pupa je po kopanju kričala tako dolgo, dokler ji najprej nisem dala za pit čaj, potem se je dojila. In izkazalo se je, da je zelo žejen otrok. Na srečo pri dolgotrajni driski ni bilo bojazni, da bi dehidrirala.
amii, se strinjam z liliano, za drastične ukrepe tud jaz nisem. Sploh kar se spanja tiče, smo si vedno naredili tako, da smo se naspali. Star je 16 mes..... jaz sem našo do 13 mes. dojila ponoči in do 18 podnevi. Koliko mleka je spila ne vem. Na tvojem mestu mu flaške še ne bi vzela.
< Sporočilo je popravil mika -- 14.1.2012 16:34:00 >