IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
To pa je res škoda. Pa čudno, a ni Mirna tak nekompliciran otrok? A to bo zdaj to vzgojiteljico imela do konca ali kako?
Mislim (upam) da bodo drugo leto spet menjali, ker je spet veliko 2004 letnikov, Mirna je pa 2003 in je naslednje leto zadnje leto v šoli.
Jaz imam občutek, da dela tale vzgojiteljica po principu najmanjšega odpora. In če si "povprečen" otrok, potem furaš OK, če si pa malo izven povprečja, pa ni več tako. Pa ne mislim s "povprečen" nič slabega, ne me narobe razumet.
Lanska vzgojiteljica je imela naštudirane v nulo, za vsakega je vedela, koliko zmore, kaj ga zanima in jih je znala tako zmotivirat, da jim nikoli ni bilo dolgčas. Letos jih pa ne pozna tako dobro in jih ne zna motivirat. Mirna je recimo mahnjena na puzzle in jih sestavlja po 150 kosov brez težav. Ker jo to zanima. V vrtuc so jih sestavljali po 20 kosov. In potem mi je vzgojiteljica jamrala, da je Mirna sestavila, potem je pa ni več zanimalo in je motila druge, ki so sestavljali. Pa so se šli Človek ne jezi se, pa je bil spet problem, ker se je znala it in ni imela težav s kocko in s štetjem in ji je bilo dolgčas in ni mogla pričakat da pride na vrsto. Ampak namesto da bi jo nekako zamotili, ji dali kaj drugega za počet, se pa usajajo, da ni nič pri miru... Ma ja, bomo že zgurali.
Se opravičujem TIA22, ti smetim temo. Pa
za tvojo pupo!