cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomooc prooosim

clock-img

05.10.2014, 13:40

clock-img

tisii

pencil-img

7

Zivjooo :)
Potrebujem se kako drugo mnenje, saj se mi bo kar zmesalo. Obrnila sem se na vas , ker imate najvec izkusenj. S partnerjem sva se odlocila za prvo bebiko, od odnosa je sedaj ze 3 tedne. Naredila sem dva testa in sicer clear blue na katerem se je pojavila tanka navpicna crtica ampak dobro vidna. samo ni bila tako siroka kot posevna. 3 dni nazaj pa sem naredila se viola test, ki se je obarval cez 10min. prilagam fotografijo, da mi pomagate, saj se nocem prehitro veseliti
hvala za vsak odgovor

< Sporočilo je popravil tisii -- 5.10.2014 13:54:22 >

clock-img

05.10.2014, 15:48

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

čestitam user posted image

clock-img

05.10.2014, 15:51

clock-img

tisii

pencil-img

7

hvalaaa :) res upam da je to to. malo sem zmedena, ker sem zelo razlicna mnenja prebrala. pa se test se je obarval cez 10min ain ne cisto takoj. zato sem se obrnila na izkusene mamice
upajmo na najboljse :)

clock-img

06.10.2014, 10:59

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Pri meni se druga črtica videla precej manj in je ta črtica sedaj navihan dvoletnik.

clock-img

06.10.2014, 11:31

clock-img

tisii

pencil-img

7

ooo kako lepo je to slisat :) resnicno upam, da se bo tudi pri meni tako koncalo, ker sem se kar malce prestrasila ob branju nekaterih tem i testih itd.. sem se pa narocila h ginekologu, in bomo vse zvedeli iz prve roke :)
hvala lepa za spodbudne besede in vse lepo zelim :)

clock-img

07.10.2014, 10:12

clock-img

*zvezdica zaspanka*

pencil-img

262

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Pri meni se druga črtica videla precej manj in je ta črtica sedaj navihan dvoletnik.

čestitke. ja, važno da se vidi user posted image

clock-img

08.10.2014, 19:18

clock-img

tisii

pencil-img

7

joooj upam, da je res :) sem se ze narocila pri ginekologu drug teden, menstruacije se kar ni samo spikanje v spodnjem delu trebuha na deani strani se pojavlja ta teden..bomo videli kaj bo povedal. drzimo pesti :))

clock-img

10.10.2014, 20:58

clock-img

p3traa

pencil-img

52

čestitam tisii user posted image dobrodošla med junijkami : )

clock-img

10.10.2014, 21:34

clock-img

tisii

pencil-img

7

ravno danes sem sredi dneva naredila test in sem nosecka ze skoraj en meseeeec :) v torek pa ze pregled pri ginekologu. presreecnaa :)

clock-img

15.10.2014, 21:16

clock-img

beba92

pencil-img

595

čestitkeee user posted image

clock-img

10.12.2014, 12:48

clock-img

Optimistka90

pencil-img

2

Malo si bom sposodila tole vašo temo...zanima me ali se je kateri zgodilo podobno?
Stara sem 24 let z možem delava na naraščaju že približno leto in pol. Dan moje zadnje menstruacije je 10.11.
8. 12. sem bila pri ginekologinji na rednem pregledu-povedala mi je, da imam močno zadebeljeno sluznico in ogromno sluzi ter mi svetovala test nosečnosti, saj sumi, da gre za nosečnost.
Test sem drug dan opravila in je bil pozitiven (rahla črtica vendar vseeno vidna) . Opravila pa sem tudi krvni test v Adrialabu, da bi se prepričala - rezultat (0,100). Rezultat je pod 5, kar ne pomeni nosečnost user posted image . V Adrialabu so mi povedali, da sem morda test opravila prezgodaj. Tako, da trenutno ne vem popolnoma nič…Zanima me ali se je kateri zgodilo podobno ter kako se je vse skupaj izteklo?

clock-img

17.12.2014, 07:08

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: Optimistka90

Malo si bom sposodila tole vašo temo...zanima me ali se je kateri zgodilo podobno?
Stara sem 24 let z možem delava na naraščaju že približno leto in pol. Dan moje zadnje menstruacije je 10.11.
8. 12. sem bila pri ginekologinji na rednem pregledu-povedala mi je, da imam močno zadebeljeno sluznico in ogromno sluzi ter mi svetovala test nosečnosti, saj sumi, da gre za nosečnost.
Test sem drug dan opravila in je bil pozitiven (rahla črtica vendar vseeno vidna) . Opravila pa sem tudi krvni test v Adrialabu, da bi se prepričala - rezultat (0,100). Rezultat je pod 5, kar ne pomeni nosečnost user posted image . V Adrialabu so mi povedali, da sem morda test opravila prezgodaj. Tako, da trenutno ne vem popolnoma nič…Zanima me ali se je kateri zgodilo podobno ter kako se je vse skupaj izteklo?

Ful mi je čudno če je urinski test pokazal črtico da je bil rezultat v adrialabu tako slab. To nekaj ne gre skupaj saj so urinski testi od 20 dalje... Pol ti urisnki nebi smel narediti črtice. Pokačaj še kak teden pa če ne bo M naredi test še enkrat

clock-img

17.12.2014, 08:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Optimistka90

Ful mi je čudno če je urinski test pokazal črtico da je bil rezultat v adrialabu tako slab. To nekaj ne gre skupaj saj so urinski testi od 20 dalje... Pol ti urisnki nebi smel narediti črtice. Pokačaj še kak teden pa če ne bo M naredi test še enkrat

Urisnki test ni isto kot krvni. krvni je bolj zanesljiv, ce ga niso kaj biksnili v laboratoriju. Krvni zaznava prav in samo nosecniski hormon- betahcg, medtem ko urinski samo hcg. Le ta pa je lahko posledica tudi drugih dogajanj v telesu, ne samo nosecnosti. HCg je lahko povisan tudi zaradi cist, pco, ali kakega drugega neravnovesja v telesu. Druga stvar ki je mozna, je propadla nosecnost, odvisno kdaj je bil delan krvni test, pa da je hormon do krvnega testa ze padel.... ampak to bi potem pomenilo tudi takojsnjo krvavitev

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem