writing-img

pomoč na domu-Logatec

clock-img

17.01.2008, 12:07

clock-img

livia

pencil-img

2395

Iščem pomoč na domu - sesanje, pomivanje po tleh, brisanje prahu, občasno likanje. 1x na teden ali 1x na 14 dni.
Prosim za ponudbe na zs.

clock-img

19.01.2008, 22:03

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Če iščeš pomoč v logatcu, daj oglas na LEP, brez dvoma se ti bo javilo precej ponudnikov.

clock-img

20.01.2008, 11:44

clock-img

livia

pencil-img

2395

LEP?????

Kaj naj bi to bilo?

clock-img

20.01.2008, 12:19

clock-img

Anonimen

V notranjskih novicah poglej, je dostikrat kkšn oglas da iščejo delo.user posted image

clock-img

05.03.2011, 13:47

clock-img

niwaj

pencil-img

219

Če še potrebujete pomoč, sem vam na voljo! Sem iz Celja. Delovna, poštena in natančna.
Lahko si pogledate spletno stran Pomoč na domu, CELJE   ali me pokličete na tel. 031 257 186 Sanja

clock-img

06.03.2011, 07:22

clock-img

zvonckica

pencil-img

4

Tudi jaz vam nudim vsestransko pomoč pri vseh gospodinjskih opravilih, vključno z kuhanjem. Relacija Kamnik-Ljubljana oz. okolica. Imam zadovoljne stranke, tako da če želite postati tudi vi, mi pošljite zasebno sporočilo in se dogovorimo kako in kaj...

Lep dan še naprej!

clock-img

25.03.2011, 12:47

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js pa iščem nekaj za mojo babi..
bilo bi vsak dan-kuhanje, pospravljanje kuhinje, včasih pomesti dvorišče-pač bi se zmenili kako pa kaj

sedaj ima eno pa ni zadovoljna..

no naj pa že v naprej povem da je precej zahtevna..in sicer v tem smislu da je treba delat kot ona želi..ne vem sj drgač ni grozna če si ok je tud ona ok.

ponudbe na zs

aja je pa to v ljubljani-ježica

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem