cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč lenoba

clock-img

15.05.2006, 18:23

clock-img

jerneja

pencil-img

108

naša user posted image  je stara dva meseca, začela ga se sračkati pri dojenju. Jeva na vsaki 2 uri, včasih malce več...je 5 minut nato pa kar spizraven. Prej jespala včasih že celo noč, sedaj pa na 3-4 ure. To sedaj dela nekaj dni. mleka imam dovolj, le zakaj se tako hitro utrudi in zaspi. Kaj naj naredim

clock-img

15.05.2006, 20:30

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Pomoje prav nič. Otrok je še premajhen, da bi imel zares ritem.
Lahko jo malo "ščipaš" ali pa "žgačkaš" med dojenjem, da ne bo takoj zaspala. Mogoče je tiste sorte, ki se rada več crklja - rabi več telesnega stika z mamo.

Pri tako majhnem otroku pa tudi ni ravno dobro, da prespi noč, saj ne sme biti toliko ur brez tekočine - da ne dehidrira.

Bo že minilo, boš videla. Sprosti se.

clock-img

15.05.2006, 21:06

clock-img

jerneja

pencil-img

108

danes sva do 20 ure imele 7 obrokov, ko sem jo 20 min dojila...je po podoju še kar jokala in jokala in sem ji naredila aptamil. Popila je 100 ml in sicer po podoju. Verjetno imam premalo mleka.

clock-img

15.05.2006, 21:54

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Kako zelo znano mi je to.... Našega ta malega nisi mogel sploh zbudit tako trdno je zaspal pri tem.... In potem živčna vojna, ko ti vsi dopovedujejo, da ga zbujaj, ti pa veš da to ne gre..... Pri nas smo na koncu pristali na dodajanju.... In sem se potem še bolj sekirala! Ja, eni otroci so preprosto zaspančki - pa ne pomaga nič!
Jaz ti predlagam, da si omisliš še črpalko in si svoje mleko črpaš in ji ga daš po steklenički - jaz sem namreč to potem počela, a sem bila že malo pozna. Saj je bilo potem mleka vedno manj, jaz pa sužnja črpanja in hranjenja otroka.... Zaspanost je po slabe pol leta otroka minila, a prav tako moje mleko....
Tako da : čimprej začni s črpanjem - morda vama bo pa to pomagalo!!!!!
Držim pesti!

clock-img

16.05.2006, 21:22

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ko neha intenzivno sesati jo poskusi zbuditi in jo zgeckaj. Je pa tako, da eni otrocki pac tako papajo. Moj taprvi je bil taksen. Jedel na 2 uri po malo, Ema pa je jedla na 4 ure in pila kot zmesana.

_____________________________

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem