IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
obstaja še kakšnja literatura obstaja?
Seveda! Pred odhodom na morje je Sita skoraj spraznila študijsko knjižnico knjig na to temo, da sem komaj nesel. Kot sem že rekel, se je izgleda lotila študija sexologije, pa bo potem vaš svetovalec za to temo, ha ha. No eno knjigo sem ji pa zaplenil in jo sedaj sam malo študiram, kadar utegnem. To je knjiga istih avtorjev kot tiste, ki jo Priporoča Tjazy in je njen naslov "Orgazem brez meja" - skrivnosti spolnosti, ki bi jih moral poznati vsak par.
Kniga govori točno o tem, kar piše tudi Mariposa, la da za oba spola. Daje ti navodila, kako izkoristiti spolno energijo za zdravo in umsko uspešno ter polno življenje. Pravi, da je orgazem doživet na pravi način, kot so ga odkrili kitajci že pred več tisoč leti, mnogo boljši, kot spiti kapučino. No, meni pitje kapučina ni ravno najbolj orgazmično. V knjigi tudi piše, da je razmišljanje o vijakih napačna pot, ampak moraš biti spolno čim bolj senzitiven in se med odnosom čim bolj približevati meji izliva.
Ravno pred pol ure sem prebral v tej knjigi naprimer:
poglavje: Doseganje vrelišča in razvnemanje ognja ( govori o uglaševanju poželjenja med partnerjema):
Jang=moška energija-ogenj; jin=ženska energija-voda. Različno delovanje jina in janga v naših telesih lahko pojasnjuje razlike pri vzburjenju med spoloma. Jin se premika navzdol kot voda-curlja skozi žensko telo od glave v srce in nazadnje v spolne organe ( zato je običajno ženska vsa mehka že od lepih besed, kajne). To pojasnjuje, zakaj morajo biti ženske najprej prippravljene v glavi in srcu, preden se predajo tudi spolno. Zato ženska tudi potrebuje več predigre. Jang pa se premika navzgor- kot ogenj- iz moških spolnih organov v srce in glavo. Zato se moški toliko hitreje vzburijo in potrebujejo veliko manj predigre, ampak če se ne naučijo drugače tudi hitreje izgorijo. ko se moški nauči doživljati orgazme celega telesa in preusmerjati energijo po telesu naokrog, se energija dvigne do srca in možganov in mu omogoči, da razvije svojo ljubezen do partnerke. To je resnična skrivnost Ljubljenja pri moških.
Toliko za pokušino in ob naslednjem jubileju, ki ga bo praznovala vaša ljubezen, mu ali ji raje namesto gat ali bog ne daj česa žganega, podarite to knjigo pa bosta oba živela srečno in polno skupaj do konca svojih dni brez prepirov za preživnine po sodiščih (seveda če je partner toliko pismen, da se je sposoben kaj učiti in naučiti).
Dokler smo pa še pri običajnih izlivnih orgazmih vsaj meni pomaga kontrolirati izliv, če nimam nog skupaj in seveda ne smeš navaliti ko mutast na telefon, ampak lepo kontrolirati svoje gibanje, da ne presesežeš točke brez vrnitve, ko postane izliv neizbežen. So pa tudi položaji, pri katerih njo bolj draži kot pa njega in se lažje kontrolira, kateri so to, pa odkrijte sami z eksperimenti, ker to ni za vse enako.
Firasto