cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč

clock-img

05.02.2006, 18:50

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Evo mam en problem.

Zadnje ćase mam en problem, na začetku dojenja mali jepo pije, potem pa se naenkrat začne odrivaz vlečt bradavico, če pa ga dam stran joka. Mleka imam dovol ker ko stisnem mi še vedno šprica vn. Ali je imela katera enak problem in kako ga je rešila??

clock-img

05.02.2006, 18:52

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Morda začetek krčkov?

clock-img

06.02.2006, 09:30

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Ja mogoče je bilo res to, potem sem ga pustila mali v posteljici z dudo, po ene pol ure pa sme mu dala še enkrat za jest in je pa lepo jedel, nimam pojma kaj mu je.........danes je vse ok, bomo pa še videli......

clock-img

06.02.2006, 10:22

clock-img

Anonimen

Wawa moj to počne takrat, ko je utrujen in ni preveč lačen, temveč se je želel le malo na joški potolažiti. Jaz mu dam takrat v usta dudko in ga malo zazibam v naročju in potem ponavadi zaspi. 
Če pa ne, pa ga matra kupček, prdec ali pa bo kakal. Ga dvignem in če ne rigne, ga grem previt. In ko mu dvignem nogice ponavadi prdne ali ga pa dam na trebuh, ker se to najlažje pokaka.

clock-img

06.02.2006, 10:28

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Men Jaka nagaja že skor 1 mesec. Se stalno pristavlja, odstavlja, jokca, noče pit, je ful živčen. user posted image  Pomirim ga z dudko in kdaj potem lepše pije, ne pa vedno. Kdaj traja tud pol ure, da se umiri, pa niso krči. Par sekund vleče in dol, pa spet... naporno! Ne vem zakaj se to dogaja, mi ni čist nič všeč, sploh ker se ne izboljša. Vseeno vztrajam, čeprav sem bla že parkrat pred tem, da obupam in odpem škatlo. user posted image
Wawa, kolk dolg ti pa to že dela?

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem