cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč

clock-img

23.01.2006, 15:47

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Pozdravljene nosečnice!

Že leto in pol sem vsak dan na forumu Težave z zanositvijo, danes pa sem se obrnila na vas, derage nosečnice, ker vidim, d veliko čvekate.user posted image user posted image user posted image  Tema niti najmanj ne zadeva nosečnosti. Mogoče  mi boste pa le znale pomagati.
Torej,  moj user posted image  ima ta teden 30let in mu bom me drugimi v družini tudi jaz dala na radio čestitko. Zraven čestitke seveda spada tudi pesem in meni je zelo všeč pesem ki jo poje Oto Pesner. Naslova ne vem, gre pa takole Svet je lepši ker te ljubim, moja prva misel si, komaj čakam da te srečam in ti reče ljubim, ljubim, ljubim, ljubim te.... Upam, da veste za katero gre. Mene pa zanima, če zraven njega poje to pesem tudi Irena Vrečkovnik (v duetu mislim), ali ne. Jaz mislim, da jo, nisem pa prepiračana. Veste mogoče ve?

Napišite še prosim nekaj pesmi, katere bi vi dale svojim dragim, če bi bile na mojem mestu.

hvala za vaš trud in vsem želi lepo nosečnost ter zdravega user posted image . Upam, da bo tudi meni enkrat usojeno zagledeati user posted image user posted image .

Neža

clock-img

23.01.2006, 16:31

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Nisem sigurna, mislim pa, da zraven ne poje Irena V.!? user posted image

Jaz bi gotovo izbrala kaj bolj živahnega in mladostnega. user posted image  Saj je star 30 in ne 60 let...sorry, moje mnenje! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem