cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč

clock-img

29.12.2006, 13:57

clock-img

Badeja

pencil-img

223

Pozdravljeni!

Imam vprašanje in upam, da mi boste lahko pomagali.

Potrebovala bi pomoč nekoga, ki bi pomagal mojemu partnerju shujšati. Nima popolnoma nič volje do ničesar, poskusil je že preko zdr. doma oz. Cindy programa MB in obupal, prav tako pri dr. Hafnerjevi v LJ in dr. Sentočnikovi v MB. Pri njej je shujšal a kaj ko se je še enkrat toliko zredil nazaj.

Zelo rada bi mu pomagala, toda ne vem več kako, ker se predobro zavedam, da lahko ima še kakšne probleme z zdravjem. Oz. želim si, da ima najin otrok zdravega očeta in jaz moža, on pa veliko volje za druženje še na kak drug zanimiv način v naravi.

Resnično vas prosim za pomoč, če poznate morda kakšnega homeopata ali drugega zdravilca, zdravnika- kogarkoli za katerega veste da bi mu lahko resnično pomagal.

Jaz sem po pravici povedano obupala in mu ne verjamem več ničesar, ker je že tolikokrat obljubil, lepo začel, nato pa naenkrat izgubil voljo in konec.

Najlepše se vam zahvaljujem za pomoč, če želite lahko tudi preko ZS.

Hvala in LP

Barbara

clock-img

01.01.2007, 20:13

clock-img

Anonimen

Kjer je volja, tam je pot.  Najprej mora pošlihtati sam pri sebi in v svoji glavi. Brez tega še nobena dieta in hujšanje ni bilo uspešno. Mogoče ne bi bilo narobe, če bi pred kakršnim koli hujšanjem obiskal kakega psihologa. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem