cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč

clock-img

31.07.2006, 09:08

clock-img

jerneja

pencil-img

108

naša princeska je stara 5 mesecev in se še vedno polno dojiva, občasno ji ponudim kak sokec. Zadnji teden pa opažam, da bi jedla samo nekaj minut in zelo pogosto. Zakaj? mleka imam dovolj, vidim pa da ima zanimanje za hrano, ko sedimo mi za mizo, bi ona tud jedla. Prosim za pomoč.

clock-img

31.07.2006, 09:20

clock-img

kati*

pencil-img

649

verjetno si želi probati še kaj drugega user posted image . Zakaj ji pa ne ponudiš, sploh če si že ti opazila, da ima zanimanje za kaj drugega. pri nas je bilo prav tako in je že pri 4m pokazal izredno zanimanje za žličko in hranjenje po njej. 5m je že dovolj stara, da počasi začneta tudi z drugimi okusi. Naj pa te ne bo strah, da se bosta nehali dojiti. Pri nas se je potem ravno tako lepo in rad dojil še do 9,5m.

_____________________________

lp, K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem