cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč-huda alergija

clock-img

11.10.2005, 10:42

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

resno rabim pomoč.

Naš ta sreden je tako pikast da je za znoret.user posted image user posted image  je po obrazu že kar garjavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravnik nam vedno da sam ene krema pa claritin sirupa. Bli smo tud pr alergologu pa pravi da mormo sami ugotovit na kaj je alergičen(no bli smo 2 leti nazaj). takrat smo mel sum na čokolado in je blo tud pol mal bolj.

Samo čedalje bolj ugotavljam da je naš mali pikast ko je kruh, piškote, čokolado...... ma skor vedno

A je možno da je alergičen na gluten. To so ugotavlal že ko je bil čist majhen pa so atkrat rekl da ni. Jaz pa vseeno mislim da je. Je včeraj jedel piškote domače je bil v renutku tako pikast kot bi mel norice. user posted image user posted image user posted image

KAj narest. A  ve kakšna za kakšnega dobrega alergologa ker to nikamor več ne peljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žalostna mamica in pikast fatičuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2005, 10:57

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

pri alergiji na gluten - celiakija - je zraven tudi driska in na splošno slabo počutje.


dobra pediatrinja je dr. vodušek v LJ, napotnico pa naj ti da pediater, lahko pa tudi samoplačniško



_____________________________

iz malega zraste veliko

clock-img

11.10.2005, 11:43

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

naj ga dajo se enkrat na priskave. jaz sem hud astmatik-alergetik+bronhitis... to mam ze od rojstva... pa so mislida da sem prerasla, pa je nikoli ne bom. sem pa iz leta v leto na nekaj novega alergica..

v vseh teh zadevak, ki jih nastevas je prisotno melko-mogoce je melko krivo...
ko vidis, da se mu po kaki stvari naredijo izkpuscaji, mu takih stvari vec ne daj. zapisi si, kaj je pojedel.
mogoce se pa se enkrat oglasita pri osebnem zdravnuki, pa naj da napostnico za LJ za alergijske teste...pa naj tam bolj konkretno ugotavljajo..

tudi sama sem na veliko stvari alergicna, nekatere lahko jem(vendar v zelo majhnih kolicinah), nekaterih pa sloh ne.

upam, da sem ti kaj loh pomagala.user posted image

clock-img

12.10.2005, 17:04

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz pa ti priporočam, da se odločiš za pregled z bioresonanco. To je sicer samoplečniško, ampak je vredno tega denarja. Mojemu sinu so v Mb ugotovili samo alergijo na mleko in jajca, je pa imel poleg tega še alergijo na ribe, teletino, špinačo, koruzo, sladkor, barvila in konzervanse, ki jih alergologi sploh ne morejo odkriti. Z bioresonanco pa ti lahko odkrijejo tudi posamezno barvilo in konzervans. Potem pa se lahko odločiš tudi za terapije, ki ti alergijo odpravijo. Mojemu sinu so z bioresonanco povsem odpravili alergije. Prej pa smo 7 let imeli dieto.

_____________________________

lana38

clock-img

12.10.2005, 20:14

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Tudi jaz ti priporočam testiranje z BIOCOM aparatom (bioresonanca). Testiranje je brez pikanja in v cca. 15 minutah izveš na kaj je pikec alergičen. To testiranje plačaš (pred 2 leti je bilo 15.000 SIT) in se potem odločiš ali boš šla na zdravljenje.

Moj Jan je bil izredno hud alergik na mleko, jajca, arašide, moko,...  Parkrat smo celo urgentno šibal v ZD po injekcije, ker se je začel kar dušit user posted image   da o vseh pikicah sploh ne govorim. Nam je pomagala krema Elocom. Zvečer sem ga namazala in zjutraj je bil čisto brez pik. Je pa to kortikosteroid in se ga ne sme prepogosto uporabljati. Janova zdravnica mi je zato napisala recept za 20% Elocom zmašan s hladilnim mazilom. Tako ni bil tako močan pa še vedno dovolj, da so pikice izginile.

Po 2 letih stroge diete smo šli na bioresonanco in po 10 terapijah je bil Jan ozdravljen. Zdaj že več kot 2 leti lahko je vso hrano. user posted image

Lep pozdrav,

Jerneja

clock-img

12.10.2005, 20:28

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Takole na oko bi rekel, da se opis alergije na gluten naveden v spodnjem linku precej razlikuje od tvojega opisa. Ali si kdaj tvojega nesrečneža testirala z jajci? Ker so jajca in jajčne sestavine zelo razširjen dodatek.


http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/alergije.php 

clock-img

12.10.2005, 21:51

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

punce hvala za odgovore

Ali iam katera naslov za to bb...Resonanco kjer jo delajo v LJ ali KR ker v MB res nebi rada hodila.

Kar se pa tiče pikic je pa tako da so spet mal zginle in danes sva od zdravnika pa je reel da je to sedaj ena bolezenuser posted image user posted image

Ma ja kar naprej ma kaj. On je skoz flekat za znoretuser posted image user posted image user posted image

Tud mi smo mel elcom mazilo samo ja če bi pol zginle za zmerom pa se čez dva dni spet pojavijouser posted image  pa se ne sme kar naprej mazat.

Ma ne vem na kaj bi bil alergičen. Jajc ne mara, odino mleko... Sam bi bil danes še bolj pikast ker ga je pil včerej za večerjouser posted image

Ma ne vem upam da bo bolje.

Za naslov se pa le priporočamuser posted image

HVALA

clock-img

13.10.2005, 19:00

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Če ne mara jajc jih pa morda ne mara nagonsko. Poskusi mu vsilit eno jajce in ugotovi ali bo pozročilo reakcijo. Ker problem so jajca skrita v ostali hrani. Morda "čisto" jajce nagonsko prepozna kot nepravo živilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem