cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomagajmo mamici

clock-img

03.11.2008, 12:43

clock-img

ninini

pencil-img

356

Veliko je tukaj dobrodelnosti in zato bom tudi jaz z vašo pomočjo poskušala pomagati.Imam prijateljico ki ima user posted image staro 4let inuser posted image starega 8 mesecev.Pred dvema mescema ji je po kratki in hudi bolezni umrl partner star 31 let.Lahko si predstavljate da je ful obupana povrhu pa še v hudi finančni stiski,saj je bila pred porodom brez službe in zato tud nima porodniške živijo pa v bloku v najemniškem stanovanju.Hudo je .Mogoče bi ji lahko pomagali z oblačili ker res ne more kupit.Ker imam jaz user posted image malo starejšo ji zauser posted image oblačila dam vsa jaz in jih res ni malo ker ji dam kar vse, zauser posted image pa ji sploh ne morem pomagat ker imam jaz  user posted image starega šele 6 mescev in je mlajši kot njen.Jaz sem se odločila da ji vsak mesec kupim en paket plenic in ji vsaj malo pomagam.Upam da je še kje kdo ki bi pomagal in bi jo vsaj z oblačili založili( za user posted image od številke 80 naprej) javite se mi če imate karkoli in ji bom z veseljem vse predala.HVALA

clock-img

03.11.2008, 15:59

clock-img

Anonimen

Potrebujejo še kaj drugega razen oblačil(hrana,...)?

Mamica ima za obleči? Če ne, kakšno konfekcijsko številko ima? Pa velikost čevljev?

clock-img

03.11.2008, 18:37

clock-img

Tipi

pencil-img

431

kam pa naj pošljem?

clock-img

03.11.2008, 18:58

clock-img

ninini

pencil-img

356

pišite mi na zs pa vam povem kam poslati oziroma s čim še lahko pomagamo

clock-img

03.11.2008, 19:03

clock-img

Anonimen

Napiši tukaj gor- več ljudi bo videlo, več bo pomoči!

clock-img

03.11.2008, 19:22

clock-img

ninini

pencil-img

356

ne vem če bi javno pisala njen naslov najbolje da kontaktirate mene pa vam potem povem kam.Sicer pa lahko pošljete tudi kaj drugega po moje bo vsega vesela tudi hrane najbolj pač jo skrbi za otroke in karkoli za njih bo dobila bo ok.

clock-img

03.11.2008, 19:37

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

jst sem ti poslala mail, upam, da si dobila ...

clock-img

18.11.2008, 21:32

clock-img

Oaza

pencil-img

616

ninini imaš ZS!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem