cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

položaji v visoki nosečnosti!

clock-img

02.08.2006, 15:29

clock-img

lu155

pencil-img

285

mene pa zanima kako bova midva sexala ko bo moj trebušček velk.Pa mi pravjo ene da sexat sploh ni dobro med nosečnostjo...TOK KR NEKI JST NE WEM ČE SM ŠE SLIŠALA!!!!
ZANIMA ME V KAKŠNIH POLOŽAJIH???mogoče na stolu...a mate kkšno idejo??

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

02.08.2006, 20:18

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

pusti domišljiji prosto pot user posted image
sex v visoki nosečnosti pa res odsvetujejo, če nastanejo kakšni problemi oz. je nosečnost rizična

clock-img

02.08.2006, 20:55

clock-img

lu155

pencil-img

285

jah sej to vem......sm ona moja prjatlca je rekla de je sex kao ful škodliv za otroka (nasploh v tudi v zgodni nosečnosti)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2006, 21:15

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

midva sva še par dni pred porodom, pa ni blo nič narobe. odvisno, kako ti je tud drgač všeč. mdva sva bolj prakticirala doggy style proti koncu, ampak tud drgač ne uporabljava ravno misionarskega položaja pogosto. morda 1 x letno, če zaokrožim navzgor. men enostavno ni všeč. ni efekta. drgač pa vse, kot ponavadi.user posted image

clock-img

02.08.2006, 21:42

clock-img

lu155

pencil-img

285

sj to je ful odvisno kako se počutiš!!!!!!!

clock-img

02.08.2006, 23:29

clock-img

siniti

pencil-img

129

hmmm... mogoče iz strani, tako če ležita na boku... ne vem ne znam ti čist razložit, ampak men je tko najbl sedl...

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

clock-img

03.08.2006, 10:59

clock-img

tamala83

pencil-img

247

sex baje odsvetujejo zadnji mesec nosečnosti, da se slučajno nebi kaj vnelo, in bi bile porodne poti čiste.
jaz sem imela preveč plodovnice in že sem fejst močna, tak da sem zadnji mesec res bila ko slonček, pred tem pa sma imela položaj jaz na hrbtu, on pa pred mano kleči ( če me zastopiš) ali pa jaz zgoraj. meni je sex med nosečnostjo full odgovarjal

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

clock-img

03.08.2006, 12:27

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Če ne gre za rizično nosečnost in če ni partner s čim okužen, pol je sex v nosečnosti celo zelo dober in priporočljiv. Malčku v trebuhu ni nič hudega, njemu je isto kot če bi trimčkala ali hitro hodila, lepo se ziblje, pa še tvoje "hormone sreče" dobi v kri in se dobro počuti.user posted image

Zato kar veselo na delo!

Aja, poze: navseh štirih, ona leže, on zraven kleče, oba na boku,...

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

03.08.2006, 14:44

clock-img

lu155

pencil-img

285

hvala......zdei vem že kr neki načinov oz.potezuser posted image user posted image

clock-img

03.08.2006, 22:00

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

če si čez rok, te menda tut iz porodnišnice napotijo domov na en sex, ker sperma neki pomaga pri pospeševanju poroda... 

clock-img

03.08.2006, 22:01

clock-img

lu155

pencil-img

285

a res...tega pa nism vedla!!!ok..pol pa kr veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem