cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

polno dojenje samo z eno zizo?

clock-img

23.07.2007, 09:45

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

ali je mozno? namrec, nasa lumpa user posted image se je odlocila, da leva joska sploh ni vec intersantna. Ene 2x -3x na dan jo nekako prepricam, da morda pa bi vseeno tudi na levi malo spila (seveda menjam polozaje, prostore,..), vcasih v polsnu celo ornk sesa, vecinoma parkrat potegne in konec. Bog ne daj, da jo poskusam se gor spravit, ker to pa res ne gre in zapade v uzaljen jok. Ze od zacetka je leva bolj svoh in obratuje na ene 25% desne - sem poskusala razne trike, dojila najprej na levi, pol na desni, si crpala,... pac zgleda ni enako mocna.
saj zaenkrat se nekaj mleka je v levi, ampak vsak dan je slabse s povprasevanjem nase pike user posted image in sklepam, da bo sla tud ponudba v franze user posted image   dalec od tega, da mislim obupat ali jo nehat pristavljat, samo zanima me

ali je kaksna uspesno dojila samo na eno josko?

clock-img

23.07.2007, 10:28

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

pri nas se je to začelo nekako po 6 mesecu pri starejši. nikakor ni hotela piti iz desne, predvsem ponoči, včasih sem jo še shecala, da sem jo na istem boku samo bolj desno prestavila. samo potem se je kmalu tudi odstavila. zjutraj in zvečer se je še crkljala, ampak do enega leta je tudi to nehala.

_____________________________

iz malega zraste veliko

clock-img

23.07.2007, 12:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.07.2007, 13:10

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Meni se to na srečo (še) ni zgodilo, imam pa idejo, kaj lahko storiš: iz leve dojke si mleko redno črpaj in ga shranjuj v zamrzovalniku, pa ga po potrebi porabi takrat, ko bo mala še lačna.

clock-img

23.07.2007, 13:58

clock-img

Anonimen

Tinaaja, mi uporabljamo desno zizo več ali manj samo ponočiuser posted image ... drugače pa nam obratuje le leva. no. včasih ga leže še nahecam. Pa je očitno dovolj. Naša odpustan teža je bila 3250g, pri 4 mesecih je pa imel 7 kg, torej mu nič ne manjka. Si pa vseeno probaj črpati, da ti ne bo vse čisto usahnilo.

Če ne bo šlo, pa se bova menjale, ker Brina ne mara leve zize, naš Jure pa ne desne... user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2007, 14:00

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Kadar ga je meni tako lomila, sem jo najprej dojila na desni, da je potešila lakoto, potem pa previdno prestavila na levo (to je tudi zavračala). Vedno res ni vžgalo, nekajkrat pa je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem