cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

polnilci za baterije

clock-img

10.02.2007, 16:17

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ravno sem gledala, koliko mi porabimo baterij, se mi je že ful praznih nabralo, da jih nesem nazaj v trgovino. Pa nameravam kupit polnilec in akumulatorske baterije (saj se jim tako rečeuser posted image ). Na kaj moram pazit pri nakupu, a je možno, da z enim polnilcem polnim AA in AAA baterije?

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

10.02.2007, 16:37

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Mi imamo tak polnilec kjer lahko napolniš baterije AAA in AA. Pazi tudi kakšne barije kupiš za filanje ker so meni ene zdržale le še kakšen dan uporabljala sem jih pa šele pol leta prej sem pa imela tudi baterije za filat druge znamke in te so dalj časa držale še po dveletnem uporabljanju.

clock-img

13.02.2007, 19:01

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Da, takšni dvojni polnilci (AA in AAA) so že kar pogosti. Vsekakor kupite takšnega. GP je zanesljiva firma; kupila sva že dva polnilca (enega podarila naprej) in morje NiMH akumulatorjev (="baterij").

Za naju najboljša možnost je bil tisti GP polnilec, ki napolni akumulatorje v eni uri (pri zmogljivosti več kot 2000 mAh). Zakaj? Z njim lahko v krajšem dnevu popoldneva (ko sem torej doma) napolnim vse izpraznjene baterije, ki jih imava res dosti (igrače, bliskavice, kompaktni aparati, brivniki, daljinci).

Tudi Ansmann je zanesljiva znamka. Drugih ne poznam, jih pa je zagotovo še nekaj. Spet velja, da ni modro kupiti kar najcenejšo robo, ker je eden bolj zopernih občutkov, ko si napolniš aparat oz. pripraviš rezervni paket "baterij", nakar aparat ne deluje...


_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem