cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

polip

clock-img

13.04.2014, 21:37

clock-img

buča

pencil-img

825

pozdravljene...eno skrb imam-ginekolog mi je v ponedeljek delal UZ, ker sem omenila, da imam močne ovulacije, pri katerih tudi zakrvavim-lahko tud par dni-ponavadi je sluz v katero so primešane rjave ali krvave nitke-našel mi je en polip v velikosti 8mmx2mm in mi dal neke tabletke, ki naj bi izluščile maternico, da bi šel polip naprej-se je že kateri zgodilo, da je polip izginil? Bi me moralo skrbeti zaradi polipa?user posted image user posted image

clock-img

14.04.2014, 08:29

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Mei so našli manjši polip tik pred vhodom v maternico na začetku prve nosečnosti. Giekologinja mi je svetovala, da je bolje , da ga odstranijo, da možno, da sicer ne bi bil napoti med nosečnostjo, da bi pa zagotovo začel krvaveti med porodom, če ne že proti koncu nosečnosti kar pa ni fajn. In tako smo počakali na drugo timesečje ( ki je baje najbolj varno) in so mi ga takrat odstranili. Zjutraj so me sprejali na ginekološko, pozno popoldne sem šla že domov. Je bil pa polip manjši kot tvoj. Jaz mislim, da je poembno kje ta polip leži. Pogovori se s svojim ginekologom, on bo najbolj vedel kako in kaj.

clock-img

14.04.2014, 15:39

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Meni je našel dr. Reš na uvodnem UZ polip (ne vem, kako velik in kje) in mi vseeno predpisal klomifen. Vmes je bila ena M, potem pa sem s klomifenom zanosila. In polipa ni bilo več. Lahko se izloči z M.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem