cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poletne počitnice

clock-img

16.04.2010, 23:28

clock-img

ely*

pencil-img

221

Ali je pri vas na šoli organizirano kakšno varstvo poleti?
Če pa ni, kje so vaši otroci medtem, ko ste v službi?
Pri nas je bila tašča babi servis do sedaj, vendar je zelo bolna, pa tudi naš otrok je bil čez poletje do kosila v vrtcu, pa me zanima kako pri vas to funkcionira.

clock-img

17.04.2010, 10:41

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ne, pri nas ni organizirano v okviru šole.

V Lj. organizira varsto zveza prijateljev mladine - to pomeni,d a je varstvo organizirano na samo določenih lokacijah v njihovem okviru - tja pridejo otroci iz različnih okolišev. POleg tega oni organizirajo tudi dejavnosti za otroke v tem času - tudi v Lj.
V postojni pa sploh ne vem da bi bilo v kakšen okviru organizirano.

clock-img

17.04.2010, 17:29

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

V Ljubljani je pa res ogromno možnosti, primernih za različno globoke žepe.

Pionirski dom
Športna društva (bivši TVD Partizani, pa en kup drugih športnih klubov)
Plesne šole
Jezikovni tečaji

in še in še.

Malo pogooglaj pa boš našla, kar iščeš.

clock-img

17.04.2010, 22:52

clock-img

ely*

pencil-img

221

To vem, da obstajajo razne delavnice, vendar je moj otrok avtist in rabi čas, da se navadi novega okolja, ljudi... tako, da je pri nas malo težje. bi mogla verjetno to že prej omeniti.user posted image

clock-img

18.04.2010, 15:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

imam srečo, da je babi že v pokoju,ki ga z veseljem prevzame...če ne bi mela kar težave kam in kako...

clock-img

19.04.2010, 09:17

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri nas majo dogovorjeno z vrtcem. Ampak na srečo mamo babice, pa jaz veliko dopusta...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

22.06.2010, 12:08

clock-img

je2to

pencil-img

2

Na Obali je organiziran športni program v surf šoli. Ampak za otroke od 7 let naprej. Glej: www.windsurfpoint.si

clock-img

01.07.2010, 10:00

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ely*
Ali je pri vas na šoli organizirano kakšno varstvo poleti?

Ne.

Če pa ni, kje so vaši otroci medtem, ko ste v službi?

Od Pubertetnikovega 1. do 6. razreda sem službo prilagodila tako, da sem bila vedno doma, ko je bil doma on. Ko je bil v 7. razredu, sem bila prostovoljno brezposelna in tudi ni bilo težav. Sedaj, ko bo šel v 8. razred, je pa že tako samostojen, da bo lahko sam doma, kadar in če bo potrebno, ne bo pa nikdar več, kakor cca. 4 ure.

Naslednje leto, ko bo šel pa Mladič v 1. razred 9-letke, pa bom najverjetneje ponovno prilagodila službo njemu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem