cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poletje in pedikura

clock-img

07.07.2011, 09:06

clock-img

popi

pencil-img

301

Pozdravljeni!
Zanima kam naj se napotim na pedikuro?Mogoče kake dobre izkušnje?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

07.07.2011, 13:57

clock-img

Anonimen

Mogoce poves od kod si? jaz ti lahko povem za Gorenjsko regijo...

clock-img

07.07.2011, 14:40

clock-img

popi

pencil-img

301

Ljubljana

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

07.07.2011, 17:46

clock-img

buxl

pencil-img

18

Jaz ti lahko samo povem, kam ne it. Pred časom sem prek ene izmed spletnih strani, ki ponujajo visoke popuste za kupone za različne storitve, kupila bon za studio Holos v Trzinu. Ful sem bila razočarana, sedelo se je na pisarniških stolih, pedikerka je sedela pred tabo na pručki, voda v katero namočiš noge, je bila v škafu na ploščicah in je se je zelo hitro ohladila, obnohtne kožice mi skorajda ni odstranila, o kakšni masaži (ki je bila všteta v ceno!) ni bilo ne duha ne sluha, samo s kremo mi je namazala noge.user posted image Sama si naredim precej boljšo pedikuro. Je pa res, da je šlo tukaj za malo denarja, malo muzike, če bi plačala redno ceno, no, je ne bi.

clock-img

07.07.2011, 19:10

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

Daj men povejuser posted image  

clock-img

08.07.2011, 08:13

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Bom kar tukaj vprašala. Kakšne cene so za pedikuro pri vas? Hodim vedno samo v en kozmetični salon pa bi rada mal primerjala .Sem super zadovoljna sem pa s s. primorske tako da za Ljubljano žal ne vem.

clock-img

08.07.2011, 08:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

Daj men povejuser posted image  

Nail & Sun studio, to je na Jesenicah, pod Mezakljo. Pogooglaj za telefonsko, ne vem ce smem tuki,da ne bi slo za reklamo al pa kej. V glavnem gospa, ki tole dela je super.

clock-img

08.07.2011, 10:23

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Za Kranj:  studio Sonce, edino zna se zgodit, da dolgo čakaš, da prideš na vrsto.

Ljubljana: v podhodu pri poslovni stavbi Mercator - sicer ne vem ali imajo še tam pedikuro, drugače pa salon CAT (sedaj je baje nekje v centru - ne vem kje, ker še nisem bila tam)

clock-img

08.07.2011, 11:06

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Bom kar tukaj vprašala. Kakšne cene so za pedikuro pri vas? Hodim vedno samo v en kozmetični salon pa bi rada mal primerjala .Sem super zadovoljna sem pa s s. primorske tako da za Ljubljano žal ne vem.

In kam hodiš, če ni skrivnost. user posted image

clock-img

09.07.2011, 19:16

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst dam 20 evrov - dolenjski konec. Sem pa zelo zadovoljna.

clock-img

10.07.2011, 10:07

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Meni je mega v kozmetičnem salonu Helena v Mirnu. Cena je 25 evrov, z lakiranjem nohtov 30. Sam naredijo res profi pedikuro, pa tudi če je kak noht vraščen ti ga full lepo reši!

clock-img

10.07.2011, 11:17

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst dam 20 evrov - dolenjski konec. Sem pa zelo zadovoljna.

Kam pa hodiš?

clock-img

10.07.2011, 21:56

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Jaz dam 25€ z lakiranjem........Polzela

clock-img

12.05.2019, 16:29

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

Jz sem zelo zadovoljna s pedikuro v Ljubljani za Bežigradom - pedikerski salon Pedivita. Prijeten salon, prijazna pedikerka, ki se ful potrudi in si vzame čas zate. Pri meni je trajala pedikura polnih 60 minut alpa še mal več (mi je še rihtala en noht, ki se mi stalno vrašča), pa nisem dobila dobila občutka, da bi se ji kam mudilo, oz da bi se me hotla hitr znebit, tko kot pri kšnih ponudbah s kuponi na primer. Priporočam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem