cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pole za porodniško

clock-img

06.09.2005, 18:43

clock-img

chips

pencil-img

758

Zaniima me do kdaj najkasneje lahko oddam pole .In sicer porodniško nastopim 8.10.(rok imam 5.11 ) jaz pa še čakam da mi v službi potrdijo šole,in moram čakati do 15. da mi vpišejo še plačo za ta mesec.
A more biti točno 60 dni prej ali je lahko manj.

clock-img

07.09.2005, 08:18

clock-img

simonas

pencil-img

887

Lahko je manj, odvisno od tega, kako tebi ustreza. Jaz bom dala točno 60 dni prej, ker sem dobila lani novembra dve plači, pa se mi splača malo pohitet. Grem pa na porodniško konec decembra, tako da se mi upošteva plača od lanskega novembra do letošnjega oktobra - tako mi je vsaj pisalo v izračunu na internetu.

Simona

clock-img

07.09.2005, 11:52

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Punce, a v porodniško se šteje tudi regres?

Lp, Andy

clock-img

07.09.2005, 12:02

clock-img

kati1

pencil-img

264

v porodniško se ne šteje regres ... meni dva dni prej ni hotela vzeti papirjev ... vendar je odvisno kdo tam dela (sem pač nabasala na eno, k je mela slab dan)

clock-img

07.09.2005, 12:40

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Jaz sem sla 7.9. na porodnisko (6 tednov prej) mi je pa vzela papirje 31.8. in sploh ni komplicirala...Sem tako dolgo cakala en cegl, ki mi je falil :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem