cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poizvedba

clock-img

28.02.2010, 10:12

clock-img

JAGODA2

pencil-img

6

Hay! ZANIMA ME  ALI JE KATERA IMELA TAKŠEN PRIMER ,DA BI PO 8 DNEVNI MENSTRUACIJI SPET ZA DVA DNI ZAČELA KRVAVETI S TEM DA MI JE BIL TEST NOSEČNOSTI POZITIVEN.ALI JE TO MOGOČE SPONTANI SPLAV.HVALA ČE ME KDO BERE MOGOČE.LP.

clock-img

06.03.2010, 20:21

clock-img

Anonimen

pojdi do svojega G, dobila boš Dabroston. Tako je bilo pri meni in srečno se je končalo. Srečno!

clock-img

08.04.2010, 12:43

clock-img

Anonimen

Ja, jaz s tem, da je šlo za propad zelo zgodnje nosečnosti...prehitro narejen test...punce teste delajte ko vam zamuja m 1 teden in nič prej...si boste prišparale marsikaj...

clock-img

08.04.2010, 13:29

clock-img

Anonimen

LP.Sem bila pri ginekologu in mi je rekel da so se mi hormoni zmešali,jaz pa mislim da sem bila noseča,ker je bil test pozitiven in vse znake nosečniške sem imela,ker vem ,ker imam dve punčke 5 letno in 15 mesečno..jedla sem tablete TIFOL,da bi zanosila čimprej potem,ko pa sem naredila test nosečnosti in je bil pozititen in potem sem nehala jesti tablete  in se je začela močna krvavite.Ali je mogoče to krivo prenehanje tablet za drugo krvavitev.Katera ve kaj o tem.lp.

clock-img

08.04.2010, 13:32

clock-img

majch

pencil-img

1422

Bi rekla, da prenehanje jemanja tifola nima nobene zveze s krvavtvijo ali splavom, če je ta bil. To so samo vitamini.

I'm back and I'm bad.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem