cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pohana cvetaca

clock-img

11.09.2013, 10:56

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Danes bi rada pohala cvetaco, ker jo je bilo toliko letos in bi sedaj naredila se malo drugace jo.
Kako se to naredi, normalno spaniras in ocvres ali jo moras prej kaj pokuhat?

Pa se ena varjanta, specialiteta v Italiji, ko jo poleg druge zelenjave pmakajo v pivsko testo in potem ocvrejo. Zna katera to naredit? To mi je tako fino,enkrat sem hotla doma naredit, pa je ratala ena mega packarija.

clock-img

11.09.2013, 11:02

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ne rabiš nič kuha..moka,jajca, drobtine pa v olje..booooožansko..

lahko če jo imaš toliko daš spanirano v skrinjo

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.09.2013, 13:03

clock-img

caramel

pencil-img

254

Jaz delam različno zelenjavo v pivskem testo po temle receptu. Mora pa testo res počivat.
Meni je cvetača najboljša, odličen mi je tudi brokoli, pa seveda čebulni obročki (te vedno zahteva mož). Dobro mi je tudi korenje in bučke. Delam pa vse s surovo zelenjavo.
Dober tek!

< Sporočilo je popravil caramel -- 11.9.2013 13:04:26 >

clock-img

11.09.2013, 16:18

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Hvaaaala.

Vem kako je bozansko, v Italiji smo vedno hodili na vecerjo v eno restavracijo kjer so imeli to zelenjavco res the best. In ko je prisla pobrat narocilo se je smejala in rekla: " per primo come sempre " v prevodu za predjed zelenjava v pivskem testu :-) bom poskuska za vecerjo to scarat.

Men so pa najboljse bucke in cvetaca na ta nacin.

clock-img

11.09.2013, 16:36

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Tudi jaz sem nora na to zadevščino, vendar surovo cvetačo vedno prej malo zblanširam ker jo potem ocvrem res na hitro, da ne vpije preveč olja. Paniram jo vedno dunajsko, saj se mi zdi takšna v pivskem testu doma preveč prepojena z oljem. Sicer je pa stvar okusa. Po istem sistemu paniram navadne bučke, melancane, gobe,...

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

11.09.2013, 16:36

clock-img

mini86

pencil-img

6050

matr zdj sta me pa zdražle s tem testom..bom js tud probala v bližnji prihodnosti..kok časa mora pa počivat

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.09.2013, 17:07

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

jaz cvetaco spaniram v moki, jajcu in drobtinah.
ampak... poham pa v pečici! vedno, vse... gobice, zrezke, cvetaco... vse se enakomerno in dobro spoha.

clock-img

11.09.2013, 17:27

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

A res pohas v pecici. Na kolk st in kolk casa pa? Jaz paniram ene max 3 x na leto in pol kar v olju. Ce ne bi v olju bi veckrat verjetno.

Sem se spomlna da imam tudi malancane v vrtu, pa se po bucko grem. Njamiiiii danes ze cel dan. Testo pa ze caka.

clock-img

11.09.2013, 22:29

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ja, res user posted image
na 200 dam, pa po filingu dalje. gobice, bucke, cvetaca so hitro gotove. kake kurje bedre bolj dolgo. dobro je, ker se res lepo enakomerno spohajo. težko, da se zazge. ni sploh treba paziti in obračati... probaj user posted image

seveda prvo pekac z oljem noter, da se zagreje olje

< Sporočilo je popravil LuLu -- 11.9.2013 22:30:57 >

clock-img

12.09.2013, 21:47

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Koliko olja pa daš v pekač?
Samo na dno ali tako kot v posodo, da karkoli že pohaš, plava noter?

clock-img

15.09.2013, 21:56

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

v pekac dam več olja, kot se daje pač za pohanje. Fajn je, ker je lahko veliko tega spohanega v eni rundi. to olje še uporabim drugič za kako pohanje.

clock-img

15.09.2013, 22:02

clock-img

patrino

pencil-img

2142


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

v pekac dam več olja, kot se daje pač za pohanje. Fajn je, ker je lahko veliko tega spohanega v eni rundi. to olje še uporabim drugič za kako pohanje.


Tole moram pa obvezno probat, saj se bere res fajn.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem