cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pogrevanje materinega mleka

clock-img

11.04.2006, 11:24

clock-img

nat30

pencil-img

48

Ali se sme že pogreto mleko ponovno ohladiti v hladilniku in čez par ur ponovno pogreti in uporabiti? kaj je lahko narobwe? hvala.

clock-img

11.04.2006, 11:29

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Jaz tega ne bi počela. Narobe je lahko to, da se razvijejo bakterije. Najboljše je, da vzameš iz hladilnika samo toliko mleka, koliko predvidevaš  da bo user posted image  popil, ostanek nepopitega pa raje zavrži.

clock-img

11.04.2006, 11:49

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Se pridružujem mnenju Mamči,mleka nikoli pogrevat,ker je to največje gojišče bakterij.Tvojuser posted image  lahko dobi drisko.Pogrej toliko mleka kot ga popije,če misliš da ni bilo dovolj ga lahko še vedno dodaš.

clock-img

11.04.2006, 12:05

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

nam so v šoli za starše ekstra rekli, naj tega ne počnemo. pomisli na tisti mali želodček. mi smo raje mleko pretočili v manjše stekleničke, višek pa skozi pustili v hladilniku

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem