cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pogosta imena

clock-img

23.03.2010, 19:14

clock-img

chrystalday1

pencil-img

21

Ali bi svojemu otroku dale ime, ki je že deset_letje v prvi peterici na seznamu najbolj pogostih imen ali pa vas to ne bi oviralo pri odločitvi?

clock-img

23.03.2010, 20:08

clock-img

Eva***

pencil-img

66

Mi imamo tri dekliška imena iz prve sedmerice. Smo pač neinovativni user posted image

clock-img

23.03.2010, 20:21

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

mi imamo Zalo, ki bi naj bilo oh in sploh (pre)pogosto ime, pa je do zdaj menjala 1 vrtec in vsega skupaj 3 skupine pa niso imeli nobene druge Zale user posted image . Tudi osebno ne poznam nobene Zale. Tako, da mislim, da se kljub temu malo razporedijo user posted image .

imena, ki jih jaz opažam, da se v vrtcu ponavljajo ( v Zalini skupini): Lana, Tia.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

23.03.2010, 20:23

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

v letu ko sem rodila je Nika bilo vodilno ime pa jih ne poznamo in tudi v vrtcu je edinauser posted image

clock-img

23.03.2010, 20:39

clock-img

manna

pencil-img

2556

Rajši bi dala ime Ana, Eva, Tina, Nina, Manca, Anja, Luka, Jan, Tomaž.... kakor pa Tia, Lana, Lia, Taj, in vse podobne različice ki so se razpasle v zadnjem času. 

clock-img

23.03.2010, 21:09

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mi smo ravnokar dali tretjemu otroku ime, ki je že približno 10 let na prvem mestu.

clock-img

23.03.2010, 21:14

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: SaaS

Mi smo ravnokar dali tretjemu otroku ime, ki je že približno 10 let na prvem mestu.

A Luka?

clock-img

23.03.2010, 21:15

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Naša Hana je tudi že več kot 10 let med vodilnimi, ampak ne poznam nobene Hane... Nas to ne moti. Tudi drugi otrok bo imel pogosto ime, ker so nama samo ta všeč. Tudi pri nas ne pridejo v poštev razne Lie, Tie in Maji, Taji... Nam pač niso všeč.

clock-img

23.03.2010, 21:42

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Ma do zdaj se s tem sploh nisem ukvarjala. Dali smo imena, ki sta nama všeč, pa naj bodo na vrhu lestvice ali spodaj. Imamo pa Jakoba in Julijo.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

24.03.2010, 10:48

clock-img

thevenus

pencil-img

148

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Rajši bi dala ime Ana, Eva, Tina, Nina, Manca, Anja, Luka, Jan, Tomaž.... kakor pa Tia, Lana, Lia, Taj, in vse podobne različice ki so se razpasle v zadnjem času. 

Ne vem zakaj, a tudi jaz podobno čutim. Tij in Tajev in Majev itd. je zadje čase toliko, si ne znam predstavljati da bi eno teh imen, tudi če mi je bilo prej simpatično, izbrala za svojega otroka. Vse drugače pa se mi zdi Ana, Rok in podobno. Kot da so ta imena nekako bolj trdna, novejša pa renutna moda, katere namen je bil izvirnost in posebnost, zdaj se je pa razvila v "potrošniško" :D.

clock-img

24.03.2010, 11:10

clock-img

anabanana

pencil-img

933

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Ma do zdaj se s tem sploh nisem ukvarjala. Dali smo imena, ki sta nama všeč, pa naj bodo na vrhu lestvice ali spodaj. Imamo pa Jakoba in Julijo.user posted image

zelo lepo in izvirno user posted image

krepat ma ne molat

clock-img

24.03.2010, 12:37

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: SaaS

A Luka?

Jap..

clock-img

24.03.2010, 18:19

clock-img

Mia007

pencil-img

210

Pred 15 leti sem poznala 1 Lano in mojo Lano:)... Danes jih je pa malo morje... Moja mala pa želi da ji dodam še en N, in bova spremenili v LANNA:)

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

clock-img

25.03.2010, 12:03

clock-img

chrystalday1

pencil-img

21

IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

Pred 15 leti sem poznala 1 Lano in mojo Lano:)... Danes jih je pa malo morje... Moja mala pa želi da ji dodam še en N, in bova spremenili v LANNA:)

Mia007, če ne zameriš, bi te vprašala, ali bosta s punčko imenu dodali še en N, ker je ime Lana bolj pogosto? Koliko pa je stara punčka?

clock-img

06.04.2010, 22:23

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Midva sva izbrala za punčko ime Lana, ampak sva si premislila, še preden sva izvedela za spol. Se nama je zdelo prepogosto. Zdaj imava Tiso. Meni je ime Lana še vedno zelo lepo in mogoče bo naslednja (če bo) Lana.

clock-img

06.04.2010, 23:08

clock-img

svš

pencil-img

28

Jaz pa imam raje imena, ki se ne pojavljajo prepogosto in zato je moj sonček VASJA.

clock-img

06.04.2010, 23:12

clock-img

Anonimen

Ali bi svojemu otroku dale ime, ki je že deset_letje v prvi peterici na seznamu najbolj pogostih imen ali pa vas to ne bi oviralo pri odločitvi?

Če je to ime, ki mi je všeč že dolgo-zagotovo.
Če bi bilo to le eno od možnih imen-najbrž ne.

clock-img

07.04.2010, 19:17

clock-img

eternety

pencil-img

309

Glavno, da je meni in možu všeč in se sploh ne oziram, če je pogosto. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem