cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poganjalec - kje kupiti?

clock-img

21.07.2013, 22:41

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

Pozdravljeni!

Kje naj kupim poganjalec (ciljam na Pukyja, najraje zelenega) in čelado ter ščitnike? Kako ste izbirali čelado (razen, da pač paše na glavo): proizvajalec, material - na kaj je treba biti pozoren? Bi poganjalca kupili (oz, če ste ga) preko spletne trgovine?

Hvala za mnenja in nasvete.
Lp

Pričakala sva! :)

clock-img

22.07.2013, 09:19

clock-img

caramel

pencil-img

254

Jaz sem tudi ciljala na Pukya, pa ga nisem našla v nobeni trgovini v našem kraju, da bi ga preizkusili. Po spletu si ga nisem upala naročiti, ker nisem bila prepričana, če ji bo prav - je bila še precej majhna, tako da ji je bil tudi npr. Kettler prevelik. Od vseh, ki smo jih preizkusili, ji je bil prav le Chiccotov Red Bullet, ki ga zdaj ponosno poganja. Čelado smo kupili v isti trgovini kot poganjalca (pač tisto, ki so jo imeli), ščitnikov pa nima, pa se mi niti ne zdijo potrebni. Bi ji bolj prav prišli ob brezglavem tekanju.

clock-img

22.07.2013, 10:01

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Smo ga kupili prek spleta (takrat še niso imeli trgovine), vse ok in ekspresna dostava, naslednje smo šli kupiti v trgovino (ker smo blizu in smo ga hoteli imeti takoj). Če ne bi bili blizu, bi jih spet kupila prek spleta - imam dobre izkušnje s takšnimi nakupi in kar nekaj prakse, tako da ni problem zamenjat, če ni ok. Smo zelo zadovoljni. Čelade smo kupili drugje - nismo nič posebej komplicirali, preizkusili na glavah in potem vzeli tiste, ki so se bolje prilegale. Ščitnikov nimamo - zaenkrat sta še kar cela:-)

clock-img

22.07.2013, 14:06

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

in ime trgovine, če lahko? ;)

clock-img

22.07.2013, 14:07

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

jaz bi rajše sprobala, kako mu paše velikost - torej, če lahko ime trogvine, bom zelo vesela (in kraj tudi). Lahko na ZS, da ne bo tema (in jaz ali ti) brisana. user posted image

clock-img

22.07.2013, 22:31

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

sem že rešila, hvala.

clock-img

31.07.2013, 12:15

clock-img

irenav

pencil-img

122

Mi smo imeli tegale. Ima bremzo, super sedež, tačko in "naslonjalo" za nogice. Naša dva sta po enem tednu uporabe, oba sepeljala s kolesom brez koleščkov.
http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/igrace/igrace-za-igro-na-prostem/vozila-kolesa-poganjalci/poganjalec-kettler-1288411778.html?aclct=1375188226

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

clock-img

17.08.2018, 14:30

clock-img

cebelica.maja

pencil-img

1

Živjooo!user posted image

Naša palčica je za 1. rojstni dan dobila vse iz otroške spletne trgovine pa ni bilo nobenih problemov, tudi z vračili ti gredo na roke. Sem se pa bala, ker je naša malo manjša, kot njeni vrstniki, da po velikosti ne bo ok...AMPAK smo dobili super mini Puky poganjalec Pukylino, Nutcase čeladico in Nutcase zvonček. Mična gospodična je najboljše opremljena dirkačica na ulici, jo pripravljamo na Tour de Franceuser posted image ! Pohvalila bi tudi prodajalko v Silly, je bila ekstra najs in mi po telefonu vse razložila. Tako, da ekstremno zadovoljni, bomo pri njih ziher opravili še kakšen nakupuser posted image user posted image

Lp, mami Maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem